Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στο χειρουργείο για στένωση του αυλού του εντέρου ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

Στο χειρουργείο για στένωση του αυλού του εντέρου ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης εισήχθη στο χειρουργείο του Αρεταίειου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος. Η χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση στένωσης του αυλού του εντέρου αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεσημέρι.

38

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης εισήχθη χειρουργείο του Αρεταίειου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος. Η χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση στένωσης του αυλού του εντέρου αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεσημέρι.

Ο κ. Χριστόδουλος εισήχθη στο χειρουργείο περί τις 7:30 το πρωί και μετά τον προεγχειρητικό έλεγχο άρχισε η επέμβαση. Δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο βρίσκονται επτά γιατροί όλων των ειδικοτήτων και κατά τις μέχρι στιγμής πληροφορίες όλα βαίνουν καλώς, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η επέμβαση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 14:00 το μεσημέρι, οπότε και θα εκδοθεί επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Χρ.Στεφανάδης επισήμανε ότι η μετεγχειρητική πορεία θα είναι ανάλογη με τις συνθήκες της εγχείρισης. «Υπολογίζουμε να πάνε όλα κατ ευχήν» είπε πριν από την έναρξη της επέμβασης.

Πρόσθεσε ότι είναι καλή η κλινική και η ψυχολογική κατάσταση του αρχιεπισκόπου, ενώ επισήμανε ότι η επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί είναι συνηθισμένη, με εξαιρετικούς ρυθμούς επιτυχίας.

Τον αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν την Τρίτη η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η πρόεδρος της Βουλής Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο πρώην Πειραιώς Καλλίνικος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ελευθεριάδου: «Ήταν μια μέρα με έντονα συναισθήματα»

Οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου μετά το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ήττα από τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024