Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οι Μπλε για πρώτη φορά σε ένα unplugged live set – Προσκλήσεις

Οι Μπλε για πρώτη φορά σε ένα unplugged live set – Προσκλήσεις

...

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Με ανοιχτή σκεπή, και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, το Τριανόν ξεκινάει τη θερινή του σεζόν, φιλοξενώντας, παράλληλα, πληθώρα συναυλιών και αποτελώντας έτσι τη μοναδική open-air μουσική σκηνή στην καρδιά της Αθήνας.

Ένα από τα live αυτά είναι και η ξεχωριστή, με επετειακό χαρακτήρα, συναυλία που θα δώσει το συγκρότημα των Mπλε στη σκηνή του Τριανόν, το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 10 το βράδυ, όπου η Τζώρτζια θα ερμηνεύσει με διαφορετικό τρόπο τις γνωστές επιτυχίες των Μπλε μαζί με τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα και τον Γιώργο Παπαποστόλου (συνθέτη του συγκροτήματος) στα πνευστά, σε μια ιδιαίτερη unplugged συναυλία.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το live των Μπλε. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Οι Μπλε γιορτάζουν τα 20 χρόνια παρουσία τους στην ελληνική μουσική σκηνή, με εκατοντάδες επιτυχημένες συναυλίες, χρυσά και πλατινένια άλμπουμ και πολλά ραδιοφωνικά hits:

«Το 20 αποτελεί για μας ένα νούμερο-φετίχ αφού ποτέ δεν είχαμε την χαρά να το αντικρύσουμε στους σχολικούς μας ελέγχους! Να, όμως, που ο δύστροπος χρόνος, μας φέρθηκε με το γάντι χαρίζοντας μας αυτή τη μέγιστη πολυτέλεια που ονομάζεται διάρκεια. Κι αυτό για μας είναι η ύψιστη τέχνη, να μπορείς δηλαδή να συνεργάζεσαι, να συγκινείσαι, να εμπνέεσαι και να παράγεις με τους φίλους σου μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Κάποιοι σαπίζουν πριν καν ωριμάσουν, άλλοι δεν ωριμάζουν ποτέ και κάποιοι άλλοι ωριμάζουν αξιοπρεπώς! Ελπίζουμε πως αν μη τι άλλο είμαστε υποψήφιοι στην τρίτη υπέροχη και δύσκολη κατηγορία!»
(Γιώργος Παρώδης,στιχουργός των Μπλε – in.gr Μάρτιος 2016)

Το 2014 παρουσίασαν για πρώτη φορά και την unplugged εκδοχή των τραγουδιών Φοβάμαι, Νιώθω Ενοχές, Πιάνω Φωτιά, Τον Ίδιο Τον Θεό, Δεν Θέλω, Μια Φορά κι Έναν Καιρό, Κόκκινο Φιλί, Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά, κ.α., ενώ την την Τετάρτη 25 Μαΐου, κυκλοφόρησαν σε φυσική μορφή (CD) από την 14music, το νέο τους album με τίτλο .20, έχοντας πλέον στο ενεργητικό τους 7 albums και ένα διπλό best off).

Μέσα από αυτό μπορούμε να ακούσουμε το νέο τους single με τίτλο I Like You, ένα κομμάτι που με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, οι Μπλε καυτηριάζουν τη μοναξιά και την απομόνωση των ανθρώπων μέσω των social media και πιο συγκεκριμένα μέσω του facebook.

Οι Μπλε μέσα από τα δικά τους λόγια, σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο in.gr, το Μάρτιο του 2016:

«Γιώργος Παπαποστόλου (συνθέτης): Παραγωγικά ανισσόροπος, μοναχικός, πολυπράγμων, τέλειος μάγειρας, εκνευριστικά εγωιστής (κάποιες, ευτυχώς λίγες φορές) και βαθειά φίλος.

»Γιώργος Παρώδης (στιχουργός): Σοβαρός με κάποιες απρόβλεπτες εξάρσεις ελαφρότητας, αισιόδοξα απαισιόδοξος, απροσανατόλιστος με αρκετή δόση κυνισμού και χιούμορ.

»Τζώρτζια (φωνή): Αληθινή και δισυπόστατη. Εκρηκτική στην σκηνή, αρμονική στην ζωή. Ακούραστη, φιλότιμη και καθόλου ματαιόδοξη. Γήινη μα πάντα έτοιμη να πετάξει σε νέους κόσμους.

»Νατάσσα Αλεξίου (βιολί): Έγκυρη, αξιοπρεπής, διακριτικά παρανοϊκή και απολύτως συνεργάσιμη. Υπερβολικά γυμνασμένη και εκπαιδευμένη στις δυσκολίες της ζωής».

Είσοδος: 12€
Προπώληση στα ταμεία του Τριανόν και στο viva.gr

entertainment.in.gr

Sports in

Ίπσουιτς – Λίβερπουλ 0-2: Ξεκίνημα με νίκη στην μετά Κλοπ εποχή

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τους «Reds» να επικρατούν 2-0 στην έδρα της Ίπσουιτς – Γκολ και ασίστ ο Σαλάχ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024