Η αποστολή της Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ, «μέσα» ο Κάμπελ
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, βρίσκεται στην 23άδα της Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ της Ρωσίας, παρά το γεγονός πως είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών τη φετινή σεζόν
Ο τεχνικός της εθνικής Κόστα Ρίκα, Όσκαρ Ραμίρες, ανακοίνωσε την τελική αποστολή της ομάδας του για το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Με πολλά ίδια πρόσωπα σε σχέση με την πορεία της μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το 2014, οι Κοσταρικανοί βρίσκονται στον Ε’ όμιλο με τις Βραζιλία, Ελβετία και Σερβία.
Σημειώνεται πως στην αποστολή βρίσκεται και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, παρά το γεγονός πως προέρχεται από μία σεζόν γεμάτη τραυματισμούς.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.