Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους 23 παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας στους οποίους θα στηριχτεί στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Εκτός αποστολής, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, άφησε τους Σεμέδο και Αντρέ Γκόμες της Μπαρτσελόνα .
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Άντονι Λόπεζ (Λιόν), Μπέτο (Γκιοζτεπε) και Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ)
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.