Ο Ογκνιέν Βράνιες αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Άντερλεχτ με την Μουσκρόν για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η φάση έγινε δέκα λεπτά πριν το φινάλε του παιχνιδιού κι ενώ η Άντερλεχτ προηγούνταν με 2-0.
Η αποβολή του Βόσνιου αμυντικού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προπονητής της ομάδας των Βρυξελλών, Χάιν Βανχέζενμπρουκ ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού.
«Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος του Βράνιες και σωστά αποβλήθηκε από τον διαιτητή. Έχει τα προσόντα να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο Βέλγιο αλλά τέτοιες κινήσεις πρέπει να σταματήσουν. Αυτό αφορά εμάς και θα φροντίσουμε να το ξεκαθαρίσουμε.
Θέλει να παίζει δυναμικά αλλά υπάρχουν φορές που χάνει τον έλεγχο. Δεν υπήρχε λόγος να κάνει αυτό το μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή, στο πλάγιο άουτ ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Θα είναι καλό για όλους μας να μην επαναληφθεί».
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.