Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Διπλός» Κολούρης και ξεκίνημα «με το δεξί» ο Ατρόμητος

«Διπλός» Κολούρης και ξεκίνημα «με το δεξί» ο Ατρόμητος

Εξαιρετικός ο Έλληνας επιθετικός, χάρισε τη νίκη στους περιστεριώτες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ξεκίνησε με το… δεξί το πρωτάθλημα της Super League. Ο επιθετικός της ομάδας του Κάναντι σημείωσε και τα δύο τέρματα (36′, 76′), μετά από δύο ασίστ του Γιαννούλη. Νωρίτερα, είχε ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι ο Μάζουρεκ (41′).

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το παιχνίδι πιο επιθετικά και ήθελε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Παρά την πίεση που άσκησε ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κόντρα στη ροή του αγώνα σκόραρε. Στο 36’, ο Γιαννούλης εκτέλεσε το φάουλ, ο Κουλούρης με τη βοήθεια της τύχης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 41’ ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Μανά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάζουρεκ και έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο η λύση για τον Ατρόμητο ήρθε πάλι από το γνωστό δίδυμο Γιαννούλης – Κουλούρης. Όπως και στο πρώτο γκολ έτσι και στο 76′, ο πρώτος έβγαλε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Κουλούρης πέτυχε το 2-1 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Κάναντι πήρε τη νίκη με 2-1.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης

Κίτρινες κάρτες: 18′ Ντίας, 24′ Μανά, 81′ Μάρκος Πάουλο – 26′ Γιαννούλης, 41′ Ρισβάνης, 45+1′ Μανούσος, 73′ Μπουσούλατζιτς

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυρiακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους (88′ Μπελεβόνης), Τσοκάνης, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο, Λιάβας (68′ Βασιλούδης), Μανά (84′ Βακράκος), Μάζουρεκ, Ντίας

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (66′ Μούγιακιτς), Μανούσος (66′ Μπρούνο), Βασιλακάκης, Κουλούρης (90+1′ Καρασαλίδης)

Only in

Πώς η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την έλλειψη προσιτής στέγης για νέους

Η στεγαστική κρίση που πλήττει τους νέους γίνεται «εργαλείο» στα χέρια λαϊκιστών ηγετών. Υπόσχονται λύσεις, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να ενοχοποιούν τους μετανάστες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024