Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γαλάζια πυρά» κατά Γεωργούλη

«Γαλάζια πυρά» κατά Γεωργούλη

Στην Ευρωβουλή τούτες τις ημέρες παίζεται κυριολεκτικά το μέλλον της Ευρώπης. Μπαίνουν κανόνες που θα ρυθμίζουν τη ζωή μας για τα επόμενα χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με τα καμώματα του Αλέξη Γεωργούλη, του ευρωβουλευτή του που θα είναι κριτής στο σόου του ΑΝΤ1 YFSF: «Μας προσβάλλει όλους, εάν ο Γεωργούλης ήταν σε κάποιο άλλο κόμμα θα […]

Στην Ευρωβουλή τούτες τις ημέρες παίζεται κυριολεκτικά το μέλλον της Ευρώπης. Μπαίνουν κανόνες που θα ρυθμίζουν τη ζωή μας για τα επόμενα χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με τα καμώματα του Αλέξη Γεωργούλη, του ευρωβουλευτή του που θα είναι κριτής στο σόου του ΑΝΤ1 YFSF:

«Μας προσβάλλει όλους, εάν ο Γεωργούλης ήταν σε κάποιο άλλο κόμμα θα είχε φύγει από το παράθυρο» λέει η Μαρία Σπυράκη, η οποία καλεί είτε τον Δ. Παπαδημούλη είτε τον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβουν. Την ίδια ώρα τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά. Και δεν ήταν τόσο χιουμοριστικά. Ηταν περισσότερο… δηλητηριώδη. Ακόμα και η εφημερίδα (ΕφΣυν) που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε κριτική στον κ. Γεωργούλη, ο οποίος να θυμίσω ότι ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι συζητούσε την υποψηφιότητά του και με τη ΝΔ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024