Έλενα Ασημακοπούλου: Αποκαλύψεις για το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο
Η ηθοποιός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια γάμου
Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ ο χωρισμός της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο.
Το απόγευμα της Κυριακής (26/6) η ηθοποιός έκανε γνωστό μέσα από ένα QnA ότι δεν είναι πια ζευγάρι με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.
Οι δυο τους μετά από 12 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έχοντας πάντα ως προτεραιότητά τους την κόρη τους.
Το πρωί της Δευτέρας (27/6) στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως το διαζύγιο του -πρώην πια- ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια του παιδιού έχει η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.
«Θέλω να σας μιλήσω για ένα ζευγάρι που χώρισε. Το γνωρίζαμε εδώ και μήνες αλλά το συγκεκριμένο κορίτσι μάς είχε ζητήσει μέχρι αυτό να δημοσιοποιηθεί από τη δική της επιλογή να μην το επικοινωνήσουμε, φυσικά και το κάναμε.
Χθες το μεσημέρι, σε ένα QnA παραδέχτηκε ότι έχει χωρίσει. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες, έχει ήδη βγει το διαζύγιο, την επιμέλεια την έχει η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο Μπρούνο Τσιρίλο γύρισε στην Ιταλία και πηγαινοέρχεται για να βλέπει την κόρη τους. Η Έλενα Ασημακοπούλου ήθελε να βγει τώρα που έχει τελειώσει το σχολείο, ώστε η Μαρία να μην μπει στη διαδικασία να απαντάει σε ερωτήσεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Η ανακοίνωση της Έλενας Ασημακοπούλου
«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτηκότητά σας», έγραψε στα stories της η ηθοποιός.

Έλενα Ασημακοπούλου και Μπρούνο Τσιρίλο γνωρίστηκαν το 2007 στο κοσμικό νησί της Μυκόνου, όταν εκείνη είχε στεφθεί έναν χρόνο πριν Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και εκείνος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της χώρας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ροζάρια. Ο θρησκευτικός γάμος ήρθε οκτώ χρόνια μετά, τον Μάιο του 2018.
- Ρατσιστική επίθεση σε τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα – Την εξύβρισαν και την παρέσυραν με ΙΧ – Τέσσερις συλλήψεις
- Κοινωνικός Τουρισμός: Τα ψιλά γράμματα και οι παγίδες
- Ρωσία: Καλεί ξένους πολίτες και διπλωμάτες να εγκαταλείψουν το Κίεβο – Ετοιμάζει νέες επιθέσεις
- Ιράν: Στο Κατάρ η διαπραγματευτική αντιπροσωπεία της Τεχεράνης – Πού επικεντρώνονται οι συνομιλίες
- Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εγκαινιάζει τη σειρά διαλέξεων «Evolve Lecture Series» στο UNIC Athens, με πρώτο ομιλητή τον David Sinclair
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη αχιλλείου ο Γκαρούμπα – Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο
- Ο συνιδρυτής της Anthropic ζητά από τις κυβερνήσεις να ελέγξουν την ΑΙ
- «Νόμιζα πως θα πεθάνω» – To ύποπτo ανεύρυσμα και τα αναφιλητά της Πενέλοπε Κρουζ στις Κάννες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)




















































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442