Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Τελικός για εμάς, ομάδα με ποιότητα η Μακάμπι»

Μαρτίνς: «Τελικός για εμάς, ομάδα με ποιότητα η Μακάμπι»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (20/7) την Μακάμπι στη Χάιφα και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την πρώτη μάχη των πρωταθλητών, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα ως τελικό.

Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνεται αύριο (20/7) ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στη Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/7), ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντάς την ως τελικό, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της Μακάμπι λέγοντας πως είναι ομάδα με ποιότητα.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τις συνθήκες που θα επικρατούν στη Χάιφα, για το τι θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός για να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Ισραήλ και για τις φιλοδοξίες της ομάδας του.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς:

Για το θέμα των συνθηκών στη Χάιφα, για κάποιο πρόβλημα και για τον σχηματισμό που πρόκειται να επιλέξει:

«Σε σχέση με τις συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες από εδώ. Όμως είμαστε έτοιμοι και έχουμε προετοιμαστεί. Η υγρασία θα είναι διαφορετική. Δεν θα έχουμε πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, έχουμε κάποια θέματα. Ο Ανδρουτσος, ο Χασάν και ο Μπα δεν θα είναι διαθέσιμοι, ενώ θα είναι κανονικά οι Άβιλα και Κούντε λόγω των προβλημάτων. Και στα δυο ματς. Όσον αφορά το σύστημα δεν θα σας αποκαλύψω πως θα παραταχθούμε, αλλά θα το δείτε στον αυριανό αγώνα».

Για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και το τι χρειάζεται για να φύγει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τη Χάιφα ο Ολυμπιακός:

«Είδα τον τελευταία αγώνα της Μακάμπι Χάιφα. Μπήκε πολύ δυνατά και σκόραρε πολύ γρήγορα. Είναι μια ομάδα με επιμονή, έχει ποιότητα και θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Είναι σαν δυο τελικοί για εμάς. Και είναι και τα δυο ματς πολύ σημαντικά για εμάς γιατί έχουμε να δώσουμε πολλούς τελικούς για να πετύχουμε τον στόχο μας. Επίσης ξέρουμε πως η Μακάμπι είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να μας πιέσει και να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι. Είναι μια ομάδα οργανωμένη και πολύ καλά δομημένη στην άμυνα της, ενώ είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι διαθέτει μια πολύ «καυτή» έδρα που σίγουρα θα μας δυσκολέψει».

Για το αν είναι κομβικό ότι ο Ολυμπιακός δεν δέχεται γκολ τα προηγούμενα χρόνια στα προκριματικά και αν θέλει να κρατήσει το μηδέν και τώρα:

«Δεν έχει σημασία αν δεν χάσαμε πέρσι, αφού αποκλειστήκαμε. Αυτό ήταν σαν ήττα για εμας γιατί δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Φέτος είναι διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε ότι δεν κάναμε πέρσι και να περάσουμε. Αύριο είναι πολύ σημαντική μέρα για εμάς και πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση. Οπότε δεν έχει σημασία ότι δεν χάσαμε πέρσι, αφού αποκλειστήκαμε στα πέναλτι».

«Η βάση για την επιτυχία είναι η καλή οργάνωση και η πειθαρχία. Φυσικά δεν πρέπει να δεχτούμε περισσότερα γκολ από όσα βάλουμε. Είναι καλό να μη δεχτείς γκολ, όμως είναι σημαντικό και να σκοράρεις. Ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτού του είδους τα παιχνίδια και για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να είμαστε και καλά οργανωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση».

Για την πίστη και τις φιλοδοξίες της ομάδας:

«Ξέρουμε ποιός είναι ο στόχος και ποιες είναι οι φιλοδοξίες μας. Και μένουμε σε αυτό που έχουμε να κάνουμε φέτος. Ο αποκλεισμός πέρσι ανήκει στο παρελθόν κοιτάμε το παρόν και το μέλλον και ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024