Ένας από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, αποφάσισε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος!
Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός είχε πολλές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τους ανθρώπους της «γαλανόλευκης», ενώ συναντήθηκε σήμερα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του, και τους άμεσους συνεργάτες του, Βασίλη Τοροσίδη και Δημήτρη Σαλπιγγίδη στους οποίους ανακοίνωσε την επιλογή του.
Την είδηση φαίνεται ότι αναπαράγουν και τα βελγικά Μέσα, αναφέροντας πως ο αθλητικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Βίνσεντ Μάνερτ, έκανε τα πάντα για να πείσει τον παίκτη να γίνει «κόκκινος διάβολος», χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Θυμίζουμε πως ο Καρέτσας έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Γκενκ (περνώντας και από εκείνες της Άντερλεχτ), ενώ από πέρσι έχει προαχθεί στην πρώτη ομάδα, με την οποία φέτος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις που γεμίζουν με αισιοδοξία τους ανθρώπους του συλλόγου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.