Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Μικρός Πρίγκιπας»

Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Μικρός Πρίγκιπας»

Ο θρυλικός Μικρός Πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί αναβιώνει στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του Μαρκ Όσμπορν (Kung-Fu Panda) σε μία εντυπωσιακή παραγωγή κινουμένων σχεδίων. Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 17:30 στον ΔΑΝΑΟ (ώρα προσέλευσης 17:00). Οι τυχεροί […]

Ο θρυλικός Μικρός Πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί αναβιώνει στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του Μαρκ Όσμπορν (Kung-Fu Panda) σε μία εντυπωσιακή παραγωγή κινουμένων σχεδίων.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 17:30 στον ΔΑΝΑΟ (ώρα προσέλευσης 17:00).
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Η ταινία είναι η ακριβότερη ταινία κινουμένων σχεδίων που γυρίστηκε ποτέ στη Γαλλία και κόστισε 80 εκατομμύρια ευρώ.

Περιηγείται ανάμεσα σε δύο κόσμους, το χειροποίητο σύμπαν του Εξιπερί που αναδεικνύεται με την τεχνοτροπία της χαρτοκοπτικής και του stop-motion και το άρτιο σύγχρονο περιβάλλον όπου ζει ένα μικρό κορίτσι με την απαιτητική μητέρα του, που αποδίδεται με την τεχνική του σύγχρονου animation.

«Πρωταγωνίστρια» της ιστορίας είναι Το Μικρό Κορίτσι, που η αγχωτική μητέρα του το προορίζει για το καλύτερο κολέγιο της πόλης. Μόνη του διέξοδος είναι ο εκκεντρικός και καλόκαρδος γείτονας, ο Αεροπόρος, που την ξεναγεί σε έναν εκπληκτικό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Έναν κόσμο που ο ίδιος γνώρισε πριν καιρό από τον Μικρό Πρίγκιπα. Εκεί ξεκινά το μαγικό και συναισθηματικό ταξίδι του στο σύμπαν του Μικρού Πρίγκιπα. Εκεί ανακαλύπτει ξανά την παιδικότητα του και μαθαίνει ότι δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνο με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια.

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Δεκεμβρίου από την Feelgood Entertainment (μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους).

Τρέιλερ υποτιτλισμένο:

Τρέιλερ μεταγλωττισμένο:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αδυνατούν να αγοράσουν ακίνητο οι νέοι – Τα δύο αγκάθια [πίνακες]

Οι νέοι στην Ελλάδα αδυνατώντας να αγοράσουν ακίνητο εγκαταλείπουν το πατρικό τους σπίτι μετά τα 30 χρόνια, ενώ στην Ε.Ε. το εγκαταλείπουν –κατά μέσο– όρο μετά τα 26

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024