Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βασίλης Λέκκας τραγουδά για το περιβάλλον

Ο Βασίλης Λέκκας τραγουδά για το περιβάλλον

Με τη συναυλία του Βασίλη Λέκκα ξεκινάει το τριήμερο φεστιβάλ για το περιβάλλον, που διοργανώνει από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο η WWF Ελλάς.

43

Με τη συναυλία του Βασίλη Λέκκα ξεκινάει το τριήμερο φεστιβάλ για το περιβάλλον, που διοργανώνει από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο η WWF Ελλάς.

Στις 3 Ιουνίου, λοιπόν, όσοι θέλουν να ακούσουν τον Ελληνα τραγουδιστή, θα πρέπει στις 9 το βράδυ να βρίσκονται στο Ζάππειο. Στο τραγούδι, το Βασίλη Λέκκα θα συνοδεύει η Μαρία Ρουσέα και οι μουσικοί Αλέξανδρος Λαμπροβασίλης, Γιώργος Μανιάτης, Αρης Αυγερινός, Θανάσης Γάτσιος, Γιάννης Φιλιπποπολίτης, Δημήτρης Λάπας και Σπήλιος Ζευκιλής.


Κομμάτι από το δίσκο του Λέκκα 7 Ισημερινοί, χρησιμοποιείται και στα μονόλεπτα σποτ της WWF, τα οποία σε λίγες ημέρες θα προβάλλονται από το Mega Channel.


Παράλληλα, το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει παρουσίαση του έργου του Ταμείου για τη Φύση, περιβαλλοντικά παιχνίδια και κατασκευές συντροφιά με το Panda Club, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής με θέμα τη φύση, παράσταση με τον αγαπημένο μας Καραγκιόζη, αλλά και συναυλίες με βραζιλιάνικη και αφρικανική μουσική.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς, ενώ η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.


Σπεύσατε λοιπόν στο Ζάππειο, το Σάββατο από τις 17:30 έως τις 22:30, την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 22:30, και τη Δευτέρα από τις 10:30 έως τις 13:30.


Εάν υπάρχει κάτι άλλο που θέλετε να μάθετε για το φεστιβάλ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αλεξάνδρα Χαΐνη στο 3314.893.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024