Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος Καλιτζάκης, Μάρκος και Κατσαβός από την ΑΕΚ - Μένει ο Καραγιάννης

Τέλος Καλιτζάκης, Μάρκος και Κατσαβός από την ΑΕΚ – Μένει ο Καραγιάννης

Την απόφασή του να μην εισηγηθεί στη διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει μέσα στον Ιούνιο άκουσε τη Δευτέρα από το στόμα του Γιάννη Παθιακάκη ο Γιάννης Καλιτζάκης, όπως και των Ευριπίδη Κατσαβό, Δημήτρη Μάρκο, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΚ.

26

Την απόφασή του να μην εισηγηθεί στη διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει μέσα στον Ιούνιο άκουσε τη Δευτέρα από το στόμα του Γιάννη Παθιακάκη ο Γιάννης Καλιτζάκης, όπως και των Ευριπίδη Κατσαβό, Δημήτρη Μάρκο, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΚ.

Με άλλα λόγια γράφτηκε σήμερα ο επίλογος στην τριετή συνεργασία του διεθνούς Ελληνα αμυντικού με την ομάδα της ΑΕΚ. Στο διάστημα αυτό, από το καλοκαίρι του 1997 μέχρι τις 27 Μαΐου του 2.000, οπότε φόρεσε στο παιχνίδι με την Καλαμάτα για τελευταία φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο 34χρονος αμυντικός αγωνίσθηκε σε 77 παιχνίδια πρωταθλήματος και σκόραρε μία φορά.


Ο Γιάννης Παθιακάκης ευχαρίστησε τον Γιάννη Καλιτζάκη για την υποδειγματική συνεργασία τους και για όσα προσέφερε στην ομάδα ειδικά από τις 10 Ιανουαρίου και μετά, οπότε και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ενωσης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τη νέα περίοδο.


Από την άλλη πλευρά, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το Γιάννη Καλιτζάκη για την τριετή συνεργασία τους: Αποτελεί μεγάλη τιμή για την ομάδα μας το γεγονός ότι ένας ποδοσφαιριστής με το όνομα, την αξία, τον επαγγελματισμό και το ήθος του Γιάννη Καλιτζάκη φόρεσε επί τρία χρόνια τη φανέλα της ΑΕΚ. Στο ποδόσφαιρο έρχεται δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου για να ολοκληρωθεί ακόμα και μία τόσο επιτυχημένη συνεργασία. Ευχαριστούμε το Γιάννη Καλιτζάκη για την προφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει στη συνέχεια της καριέρας του αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ ΠΑΕ.


Και εάν το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Καλιτζάκη με την ΑΕΚ είναι οριστικό αφού η απόφαση του Γιάννη Παθιακάκη συνέπεσε και με το τέλος του 3ετούς συμβολαίου του, μετά τις σημερινές εξελίξεις άλλοι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι θα εγκαταλείψουν τη Νέα Φιλαδέλφεια.


Πρόκειται για τους Ευριπίδη Κατσαβό και Δημήτρη Μάρκο, οι οποίοι συναντήθηκαν το απόγευμα με τον προπονητή της Ενωσης. Ο Γιάννης Παθιακάκης ευχαρίστησε τους δύο ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαν και τους εξήγησε τους λόγους, στα πλαίσια της ανανέωσης που επιχειρείται στην ομάδα, που δεν τους υπολογίζει στα σχέδιά του για τη νέο σεζόν.


Ο προπονητής της ΑΕΚ παρέπεμψε τους δύο ποδοσφαιριστές στη διοίκηση προκειμένου να συζητήσουν τη λύση των συμβολαίων τους. Ο Γιάννης Παθιακάκης συναντήθηκε ακόμα με το Γιώργο Καβάζη, στον οποίο ανακοίνωσε την πρόθεσή του να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.


Οσον αφορά στο Βάιο Καραγιάννη, του οποίου επίσης το συμβόλαιο λήγει αυτό το καλοκαίρι, ο 32χρονος αμυντικός με τα δέκα χρόνια συνεχούς και αμείωτης προσφοράς στην ΑΕΚ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, επιθυμία που έγινε σεβαστή από το Γιάννη Παθιακάκη.


Ο τεχνικός της Ενωσης θα συνεχίσει και την Τρίτη τις επαφές του με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού επιθυμία του, στο τέλος της περιόδου, είναι να συναντήσει τους περισσότερους από αυτούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έκλεισε σπουδαίο deal με τους Λος Άντζελες Κλίπερς

Πολύ σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που αποχαιρέτησε οριστικά τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024