Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη του Ντόντσεφ στην ΑΕΚ

Πρώτη του Ντόντσεφ στην ΑΕΚ

Την επίσημη παρουσίαση του έκτου φετινού μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, του Βούλγαρου διεθνούς αμυντικού Ντίον Ντόντσεφ, έκανε σήμερα η AEK. Μία μεταγραφή όπου -όπως υποστήριξε και ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Πέτρος Στάθης- ίσως να μην είναι η τελευταία. Προσπαθούμε και για κάτι ακόμη δήλωσε, αφήνοντας ερωτηματικά για τον Τιάγκο, διακαή πόθο του προπονητή της ΑΕΚ, ή... για κάποιον άλλο!

25

Την επίσημη παρουσίαση του έκτου φετινού μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, του Βούλγαρου διεθνούς αμυντικού Ντίον Ντόντσεφ, έκανε σήμερα η AEK. Μία μεταγραφή όπου -όπως υποστήριξε και ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Πέτρος Στάθης- ίσως να μην είναι η τελευταία. Προσπαθούμε και για κάτι ακόμη δήλωσε, αφήνοντας ερωτηματικά για τον Τιάγκο, διακαή πόθο του προπονητή της ΑΕΚ, ή… για κάποιον άλλο!

Ο Ντίον Ντόντσεφ υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για 3+1 χρόνια. Είναι ένας παίκτης που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στους στόχους του προπονητή και καταφέραμε να συμφωνήσουμε τόσο με την ομάδα του όσο και με τον ίδιο δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.


Ο Ντόντσεφ, μιλώντας για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, επεσήμανε ότι πρόθεσή του είναι να δουλέψει σκληρά, προκειμένου να αποδείξει ότι άξιζε τη μεταγραφή του στην Ενωση.


Στο μεταξύ, οι Ηλίας Ατματσίδης, Μιχάλης Κασάπης, Ντέμης Νικολαΐδης και Βασίλης Τσάρτας -με τη σειρά που ψηφίστηκαν- θα είναι οι αρχηγοί της ΑΕΚ στη νέα περίοδο. Στην ψηφοφορία, που έγινε με τη συμμετοχή όλων των παικτών, ο Ηλίας Ατματσίδης πήρε 16 ψήφους, οι Κασάπης και Νικολαΐδης από 14, ενώ δέκα ψήφους πήρε ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Τσάρτας.


Ο προπονητής του δικεφάλου, Γιάννης Παθιακάκης, μιλώντας για την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου, είπε: Πρόκειται για δύο αναμετρήσεις ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Θεωρώ ότι τόσο για εμάς όσο και για τον Παναθηναϊκό θα είναι δυνατά τεστ εν όψει των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων αλλά και της προετοιμασίας μας για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έκλεισε σπουδαίο deal με τους Λος Άντζελες Κλίπερς

Πολύ σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που αποχαιρέτησε οριστικά τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024