Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Μπέρτολτ Μπρεχτ – Γραπτά για το Θέατρο» από τις εκδόσεις Γκαλιμάρ

«Μπέρτολτ Μπρεχτ – Γραπτά για το Θέατρο» από τις εκδόσεις Γκαλιμάρ

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Γκαλιμάρ στη Γαλλία ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Μπέρτολτ Μπρεχτ - Γραπτά για το Θέατρο», το οποίο παρουσιάζει το μεγάλο Γερμανό ποιητή και θεατρικό συγγραφέα μέσα από τα θεατρικά του έργα και την ίδια του τη ζωή με αναλύσεις από μελετητές και επιμελημένες επεμβάσεις από τον εκδοτικό οίκο.

69

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Γκαλιμάρ στη Γαλλία ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Μπέρτολτ Μπρεχτ – Γραπτά για το Θέατρο», το οποίο παρουσιάζει το μεγάλο Γερμανό ποιητή και θεατρικό συγγραφέα μέσα από τα θεατρικά του έργα και την ίδια του τη ζωή με αναλύσεις από μελετητές και επιμελημένες επεμβάσεις από τον εκδοτικό οίκο.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, ο τόμος περιλαμβάνει όλα τα θεατρικά έργα του Μπρεχτ, πολλές σημειώσεις, ντοκουμέντα και σκέψεις του για το θέατρο, πολλές από τις οποίες έρχονται στη δημοσιότητα για πρώτη φορά, ενώ άλλες είναι ελάχιστα γνωστές· όλες, πάντως, με τις αναλύσεις της επταμελούς συντακτικής επιτροπής που επιμελήθηκε το μεγάλο αυτό έργο. Τα έργα και οι σημειώσεις παρατίθενται σε χρονολογική σειρά αποτελώντας -όπως αναφέρεται σε άρθρο της Liberation- «μία θεατρική βίβλο για τις μελλοντικές γενιές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κακός δαίμονας (σχεδόν) όλων των ελληνικών ομάδων

Χθες οι Πράσινοι πρώτη φορά έφτασαν τόσο κοντά στο να κάνουν επιτέλους τη ζημιά στον Αγιαξ, αλλά τα πέντε πέναλτι που απέκρουσε ο 40χρονος Πάσβιρ (δύο του Βιλένα) αποδείχθηκαν καθοριστικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024