Αυστραλός βουλευτής συνιστά στους Ευρωπαίους: «Τρώτε κρέας καγκουρό»
Καμπέρα: Να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες συμβουλεύει τους Ευρωπαίους ο Αυστραλός βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, Πίτερ Μπλακ, και τους προτείνει να αρχίσουν να καταναλώνουν κρέας από καγκουρό, το οποίο πιστεύει ότι είναι και πιο εύγευστο από εκείνο του βοδινού.
- ΣΥΡΙΖΑ: Στο αντιΣύριζα μέτωπο ο Κασσελάκης, σαν έτοιμος από καιρό εκτοξεύει χυδαιότητες για το Μάτι
- Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τη δολοφονία της Δώρας στο Αγρίνιο
- Πόσο αντέχουν τα αποθέματα φυσικού αερίου; Σε συμπληγάδες η Ευρώπη
- Μακελειό στην Κίνα: Οκτώ νεκροί και 17 τραυματίες από επιθέσεις με μαχαίρι σε σχολή
Καμπέρα: Να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες συμβουλεύει τους Ευρωπαίους ο Αυστραλός βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, Πίτερ Μπλακ, και τους προτείνει να αρχίσουν να καταναλώνουν κρέας από καγκουρό, το οποίο πιστεύει ότι είναι και πιο εύγευστο από εκείνο του βοδινού.
Σύμφωνα με το βουλευτή, η κρίση του αφθώδους πυρετού, που εξαπλώνεται στα κοπάδια της Βρετανίας, ευνοεί τις εξαγωγές κρέατος καγκουρό, γι΄ αυτό και πρότεινε στο κοινοβούλιο της χώρας του την άρση του περιορισμού στον αριθμό των σφαγίων του συγκεκριμένου είδους.
«Μόλις οι Ευρωπαίοι δοκιμάσουν καγκουρό, θα κατανοήσουν αμέσως εκείνο που όλοι εδώ γνωρίζουμε: ότι είναι καλύτερο να τρώμε τον Σκίπι» τόνισε ο Μπλακ, αναφερόμενος σε χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.
Η αγορά του κρέατος καγκουρό αντιπροσωπεύει έναν ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων και στον εν λόγω τομέα απασχολούνται περίπου 4.000 άνθρωποι.
Τον περασμένο χρόνο, ο Μπλακ είχε ξεσηκώσει θύελλα επικρίσεων, όταν είχε προτείνει να προστεθεί στο παραδοσιακό τραπέζι των Χριστουγέννων και το κρέας κοάλα, για το μαγείρεμα του οποίου είχε διανείμει και μία συνταγή.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις