Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Ραμπεσαντρατανά, κοιτά τρεις ακόμη ευρωπαϊκούς στόχους

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Ραμπεσαντρατανά, κοιτά τρεις ακόμη ευρωπαϊκούς στόχους

Ο... γλωσσοδέτης Ερίκ Ραμπεσαντρατανά αφήνει τη γαλλική πρωτεύουσα και την Παρί για χάρη της Ένωσης· η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού και πλέον ο Φερνάντο Σάντος κοιτά τρεις ακόμη υποψήφιους: τους Πορτογάλους Τομάς (επιθετικό) και Καλάδο (μέσο) της Μπενφίκα και τον Σενεγαλέζο δεξιό αμυντικό Αλίου Κισί της Παρί.

29

Ο… γλωσσοδέτης Ερίκ Ραμπεσαντρατανά αφήνει τη γαλλική πρωτεύουσα και την Παρί για χάρη της Ένωσης· η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού και πλέον ο Φερνάντο Σάντος κοιτά τρεις ακόμη υποψήφιους: τους Πορτογάλους Τομάς (επιθετικό) και Καλάδο (μέσο) της Μπενφίκα και τον Σενεγαλέζο δεξιό αμυντικό Αλίου Κισί της Παρί.

Προς το παρόν, η δεύτερη (μετά του Κάρλος Γκαμάρα) μεταγραφή της ΑΕΚ είναι αυτή του Ερίκ Ραμπεσαντρατανά. Συμφώνησε για τρία χρόνια με τη διοίκηση της Ένωσης, έναντι άγνωστου (όμως… «σοβαρότατου», όπως τονίζει η ανακοίνωση) χρηματικού ποσού.


Ο παρτενέρ του Παραγουανού στην οπισθοφυλακή της ΑΕΚ φτάνει το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ελλάδα από το Παρίσι. Το αντίθετο δρομολόγιο ακολουθούν οι ιθύνοντες της Ένωσης, προκειμένου να συμφωνήσουν με τον τέως (και, ενδεχομένως, μελλοντικό) συμπαίχτη του στην Παρί, Αλίου Κισί. Ο 25χρονος Σενεγαλέζος δεξιός οπισθοφύλακας (αρχηγός της Εθνικής της χώρας του) διαθέτει γαλλικό διαβατήριο και ενδιαφέρει έντονα τους «κιτρινόμαυρους».


Το ίδιο μοιάζουν να θέλγουν τον Φερνάντο Σάντος δύο ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα: ο 26χρονος Τομάς, τον οποίο προορίζει για αρωγό του Ντέμη Νικολαΐδη στη γραμμή κρούσης, και ο 27χρονος Σίλβα Καλάδο, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιρόλα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού Λορέντσο Πιρόλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024