Μία και μοναδική συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη τη Δευτέρα στην Κομοτηνή
Μία και μοναδική συναυλία θα δώσει στις 20 Αυγούστου (9 μ.μ.) στο Θερινό Θέατρο της Κομοτηνής, η Μαρία Φαραντούρη. Μαζί της θα εμφανιστεί και ο Δώρος Δημοσθένους.
35
Μία και μοναδική συναυλία θα δώσει στις 20 Αυγούστου (9 μ.μ.) στο Θερινό Θέατρο της Κομοτηνής, η Μαρία Φαραντούρη. Μαζί της θα εμφανιστεί και ο Δώρος Δημοσθένους.
Η Μαρία Φαραντούρη θα ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια από όλο τον κόσμο, «έθνικ» ηχοχρώματα, τζαζ, μπλουζ και σόουλ αποχρώσεις, γνωστά τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου, κινηματογραφικές επιτυχίες, αποσπάσματα από την ελληνική, τη δημοτική παράδοση. Φυσικά, θα υπάρξουν αναφορές στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, καθώς και σε αυτό άλλων σημαντικών Ελλήνων δημιουργών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- ΟΗΕ: Υιοθετήθηκε το ψήφισμα του ΣΑ ΟΗΕ για ανανέωση της αποστολής της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο
- ΗΠΑ: Η NASA ανέβαλε την επιστροφή της στη Σελήνη – Αιτία, οι κακές καιρικές συνθήκες
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία
- Δημοσιεύθηκε email του Μασκ στον Έπσταϊν – «Πότε βολεύει να έρθω στο νησί σου» – «Θα στείλω ελικόπτερο»
- Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα οι «πράσινοι»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 31.01.2026]



