Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιμέτωπη με το νόμο η Γουινόνα Ράιντερ, η οποία συνελήφθη να κλέβει ρούχα

Αντιμέτωπη με το νόμο η Γουινόνα Ράιντερ, η οποία συνελήφθη να κλέβει ρούχα

Η Γουινόνα Ράιντερ συνελήφθη την Τετάρτη να κλέβει ρούχα από κατάστημα του Μπέβερλι Χιλς, αξίας περίπου 5.000 δολαρίων. Η 30χρονη ηθοποιός άρπαξε τα ρούχα και τα έκρυψε σε μια μεγάλη σακούλα, αφού τους αφαίρεσε τις χάρτινες ετικέτες του μαγαζιού.

38

Δύσκολες ώρες περνά η Γουινόνα Ράιντερ, η οποία συνελήφθη την Τετάρτη το βράδυ να κλέβει ρούχα και αξεσουάρ από το κατάστημα Saks Fifth Avenue στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας περίπου 5.000 δολαρίων. Η 30χρονη ηθοποιός άρπαξε τα ρούχα και τα έκρυψε σε μια μεγάλη σακούλα, αφού πρώτα τους είχε αφαιρέσει τις χάρτινες ετικέτες του μαγαζιού.


Η Γουινόνα Ράιντερ, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ για τις ταινίες Τα χρόνια της Αθωότητας και Little Women, κατηγορείται, επίσης, για κατοχή φαρμάκων χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή, καθώς η αστυνομία βρήκε επάνω της μικρή ποσότητα χαπιών, μετά την έρευνα που της έκανε εξαιτίας του συμβάντος.

Οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν αφορούσαν και στην κλοπή και στην κατοχή φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή. Η ηθοποίος αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 20.000 δολαρίων.


Αστυνομικός αξιωματούχος δήλωσε ότι η διάσημη ηθοποιός αναγνωρίστηκε από πωλητές του καταστήματος και εντοπίστηκε από κάμερα την ώρα που αφαιρούσε τις ετικέτες από τα τα αντικείμενα, τα οποία έβαλε σε μια μεγαλύτερη σακούλα με ρούχα που είχε αγοράσει νωρίτερα. Κατά τη σύλληψή της, όμως, ήταν φιλική και πολύ ευγενική, «μια πραγματική κυρία» όπως την περιέγραψαν οι αστυνομικοί που την οδήγησαν στο τμήμα.


Ο δικηγόρος της ηθοποιού, Μαρκ Γκεράγκος, δήλωσε σε συνέντευξης Τύπου ότι η σύλληψη της πελάτισσάς του έγινε από «παρεξήγηση» και πρόβλεψε ότι οι κατηγορίες που τη βαρύνουν στο τέλος θα καταρρεύσουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Ο Λαμίν Γιαμάλ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα (pic)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, μετά την κατάκτηση του Euro 2024 με την Ισπανία, επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024