Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ίβιτς, Φόλια και Ξενίδη παρουσίασε η ΑΕΚ εν... μέσω «πολέμου»

Ίβιτς, Φόλια και Ξενίδη παρουσίασε η ΑΕΚ εν… μέσω «πολέμου»

Εν μέσω του πολέμου για τα τηλεοπτικά δκαιώματα, η ΑΕΚ πραγματοποίησε την Πέμπτη την επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της. Οι Ίβιτς, Φόλια και Ξενίδης είχαν την τιμητική τους, ενώ ο κ. Ψωμιάδης δεν απέκλεισε και άλλες μεταγραφές.

26

Εν μέσω του πολέμου για τα τηλεοπτικά δκαιώματα, η ΑΕΚ πραγματοποίησε την Πέμπτη την επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της. Ο Μάκης Ψωμιάδης, έχοντας δίπλα του τους Ίβιτς, Φόλια, Ξενίδη έκανε λόγο για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα και άφησε ανοικτό «παράθυρο» και για άλλες κινήσεις.


Οι παίκτες από την πλευρά τους, αφού ευχαρίστησαν την ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη, που τους έδειξε, υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να τη βοηθήσουν να κατακτήσει τον φετινό τίτλο.


Όπως ήταν φυσικό στο περιθώριο της παρουσίασης, συζητήθηκε και το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με τη νέα διάσταση μετά τη δικαστική δικαίωση της NETMED. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, Μάκης Ψωμιάδης, δήλωσε μεν πως σέβεται τη δικαστική απόφαση, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει η ΑΕΚ στην ολλανδική εταιρεία. «Η ΑΕΚ αναστήθηκε από τη συμφωνία που έκανε με τον ALPHA και θα μείνει σε αυτή» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Αναφορικά με τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος, ο Μάκης Ψωμιάδης τόνισε: «Ο κύριος Σάντος έκανε προτάσεις για κάποιες αδυναμίες της ομάδας. Η διοίκηση είναι αρμόδια για να υλοποιήσει τις προτάσεις. Οι τρεις μεταγραφές θα βοηθήσουν το υπάρχον υλικό. Και οι τρεις παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και θα προσαρμοστούν αμέσως στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος. Έκρινα εγώ προσωπικά ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες θα βοηθήσουν».


Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Ίλια Ίβιτς είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Σε όλη μου την καριέρα έπαιζα σε μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ είναι ιστορικός σύλλογος και έχει πολύ κόσμο μαζί της. Ως τώρα ήμουν αντίπαλος, τώρα θα παίζω με τη φανέλα της. Είμαι συνηθισμένος στις δυσκολίες και θα δείξω τις δυνατότητές μου στον Σάντος. Ολοι με ξέρετε καλά και δε χρειάζεται να αποδείξω τίποτα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ και τα ντέρμπι δε με φοβίζουν. Μου αρέσουν. Ελπίζω να κατακτήσω πρωταθλήματα και τίτλους και με την ΑΕΚ».


Ο Αντόνιο Φόλια επεσήμανε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην ΑΕΚ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Στόχος είναι να πετύχουμε όλοι μαζί τις επιδιώξεις της ομάδας. Μόνο με σοβαρότητα μπορεί να έλθουν τρόπαια και νίκες».


Τέλος, ο Γιώργος Ξενίδης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω να υλοποιηθούν οι στόχοι της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ηλθα στην ΑΕΚ και δε χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής για να βοηθήσω την ομάδα».



H ανακοίνωση της ΑΕΚ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων της NETMED, εναντίον της «Ένωσης» για τη συμφωνία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τον ALPHA. Μάλιστα αύριο, Παρασκευή, η ΑΕΚ θα καταθέσει αίτηση ανάκλησης της απόφασης.


«Κανείς από τα εκατομμύρια των οπαδών της ΑΕΚ δεν ξεχνά σε ποιά κατάσταση ανυποληψίας την οδήγησαν οι άνθρωποι της Netmed. Αλίμονο σε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να ανακόψουν την θριαμβευτική πορεία της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν γιατί θα μας βρουν ενωμένους κι αντίθετους στις μεθοδεύσεις τους. Η ΑΕΚ δεν γυρίζει στη μιζέρια, αφού έχει πάψει να ελέγχεται από άτομα που δεν σέβονται την ιστορία της κι ενδιαφέρονται για οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρόοδο της. Η προσωρινή αυτή απόφαση προσπαθεί ν αναγκάσει την ΑΕΚ να γυρίζει σε αυτούς που την είχαν οδηγήσει στην καταστροφή. Οι λόγοι για τους οποίους καταγγέλθηκε η σύμβαση εξακολουθούν να υφίστανται για μας, είναι σοβαροί, αληθείς και δικαιολογούν την καταγγελία της. Πιστεύουμε ότι κανείς δεν θα θελήσει να ανακόψει την αγωνιστική και οικονομική ανάσταση της ΑΕΚ, που αυτήν την περίοδο παρακολουθεί με θαυμασμό όλη η Ελλάδα. Αν χαθεί και μια μάχη ο πόλεμος θα κερδηθεί. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».



Nέος πρόεδρος ο Χ. Ψωμιάδης


Σε αιφνιδιαστική αναδιάρθρωση του ΔΣ προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία πρόεδρος αναλαμβάνει ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτη, στη θέση του Φίλωνα Αντωνόπουλου. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν μετέχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο τα αδέρφια Αντωνόπουλου, που φέρονταν ως οι αγοραστές του πακέτου των μετοχών από την ENIC, τον περασμένο Ιούλιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιρόλα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού Λορέντσο Πιρόλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024