Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαουρίτσιο Ράιτ στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ

Ο Μαουρίτσιο Ράιτ στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ

Μπορεί ο Κάρλος Γκαμάρα να έφυγε, όμως το... άρωμα Μουντιάλ δεν θα λείψει από την ΑΕΚ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν από λίγο επίσημα την απόκτηση του Κοσταρικανού Μαουρίτσιο Ράιτ από την Χερεντιάνο.

26

Μπορεί ο Κάρλος Γκαμάρα να έφυγε, όμως το… άρωμα Μουντιάλ δεν θα λείψει από την ΑΕΚ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν από λίγο επίσημα την απόκτηση του Κοσταρικανού Μαουρίτσιο Ράιτ από την Χερεντιάνο.

Ο 32χρονος αμυντικός ήρθε στην Αθήνα το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της πρώην ομάδας του, Ακίλ Αχί, και τον μάνατζερ του, συναντήθηκαν με τον Μάκη Ψωμιάδη και συμφώνησαν.

Λίγο αργότερα ο διεθνής παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση». Η παρουσίαση του θα γίνει το Σάββατο στις 12.00 στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου της Νές Φιλαδέλφειας.

Ποιός είναι ο Ράιτ

Ο Μαουρίτσιο Ράιτ γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1970, έχει ύψος 1.91μ. και βάρος 78 κιλά. Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έχει 44 συμμετοχές και 5 γκολ με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα. Έκανε το διεθνές ντεμπούτο του στις 27 Σεπτεμβρίου 1995, σε αγώνα με τη Τζαμάικα.

Στο Μουντιάλ της Απω Ανατολής, όπου η Κόστα Ρίκα μετείχε στον Γ όμιλο, έπαιξε και στα τρία παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να αντικατασταθεί, ενώ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας στο 2-0 επί της Κίνας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Ναν»

Στη Λιθουανία βάζουν… φωτιά για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση – Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό σκόρερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024