Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο ΠΑΟΚ με 2-1 επί της Γκρασχόπερ

Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο ΠΑΟΚ με 2-1 επί της Γκρασχόπερ

Θα μπορούσε να είχε ξεκαθαρίσει την πρόκριση όμως ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα τέρμα, γεγονός που αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στον επαναληπτικό της Ελβετίας. Ο «δικέφαλος» επικράτησε με 2-1 της Γκρασχόπερ, παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο.

26

Θα μπορούσε να είχε ξεκαθαρίσει την πρόκριση όμως ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα τέρμα, γεγονός που αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στον επαναληπτικό της Ελβετίας. Ο «δικέφαλος» επικράτησε με 2-1 της Γκρασχόπερ, παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο.

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Γκρασχόπερς κατάφερε να αιφνιδιάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ όταν μετά απο σέντρα του Σμίλιανιτς ο Εδουάρδο πλάσαρε απο καλή θέση αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Τοχούρογλου.

Δύο λεπτά αργότερα όμως ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Κουτσόπουλος και ο Χασιώτης με κεφαλιά απο το πρώτο δοκάρι και μικρή βοήθεια απο την… πλάτη του Γκέρμπερ άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο του βορρά».

Στην συνέχεια οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη ηρέμησαν το ρυθμό και προσπαθούσαν χωρίς άγχος να βρούν τις διόδους για το τέρμα του Μπορέρ.

Από την άλλη η Γκρασχόπερς απειλούσε με μακρινά σούτ των Καμπάνας και Μπαρίχο χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ετσι λοιπόν το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν μάλλον δίκαιο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε… καρμπόν με το πρώτο. Ο Οκκάς βγήκε απο τα δεξιά, σέντραρε για τον συμπατριώτη του Γιασεμάκη ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε προς στιγμήν ο Μπορέρ για να πιάσει στην επαναφορά το σούτ και πάλι ο Γιασεμάκης και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Και εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι για τον ΠΑΟΚ ήρθε η φάση του 63ου λεπτού για να αλλάξει την εικόνα.

Ο Εδουάρδο πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή του Τοχούρογλου και ανατράπηκε απο τον Χασιώτη με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την βούλα του πέναλτι.

Ο Ουρουγουανός Νούνιες δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και οι Ελβετοί μείωσαν σε 2-1. Απο εκεί και πέρα οι παίκτες της Γκρασχόπερς ανέβηκαν και πίεσαν τον ΠΑΟΚ ενώ στο 75ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όταν κεφαλιά του Νούνιες πέρασε μόλις άουτ.

Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή η οποία όμως ήταν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Φουτσίνι, Αμπονσά, Ουντέζε, Κουτσόπουλος (19 Σπάσιτς, 73 Σαλπιγγίδης), Κουκιέλκα (81 Νάστος), Γεωργιάδης, Χασιώτης, Καφές, Οκκάς, Γιασεμάκης.
Γκρασχόπερ: Μπορέρ, Γιάγκι, Γκέρμπερ, Σμίλιανιτς, Μιτρέσκι, Καμπάνας, Ταραράτσε, Σβέγκλερ, Νούνιες, Μπαρίχο (82 Πέτριτς), Εδουάρδο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ποσά που… ζαλίζουν: Τα «χρυσά» συμβόλαια που έχει υπογράψει ο Εβάν Φουρνιέ (vids)

Τα «χρυσά» deal του Εβάν Φουρνιέ στο ΝΒΑ – Πόσα λεφτά έπαιρνε ο Γάλλος ανά σεζόν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024