Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Με χατ τρικ του Οκκά η ΑΕΚ 4-0 την Δόξα Δράμας

Με χατ τρικ του Οκκά η ΑΕΚ 4-0 την Δόξα Δράμας

Η ΑΕΚ μέσα σε πέντε ημέρες κατάφερε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έστω και σε ματς Κυπέλλου κόντρα στην Δόξα Δράμας. Η «Ένωση» με χατ τρικ του εντυπωσιακού Οκκά κέρδισε με 4-0 και με τον Λυμπερόπουλο να δείχνει πλήρως προσαρμοσμένος στην νέα του ομάδα.

26

Προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση πήρε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στον πρώτο αγώνα για την α φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στη Δράμα, επικράτησε 4-0 της τοπικής Δόξας και ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για πρόκριση εν όψει και του επαναληπτικού που θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Η επιθετική υπεροχή της ΑΕΚ μεταφράστηκε σε γκολ μόλις στο 10ο λεπτό, όταν από την πάσα του Λυμπερόπουλου, ο Ρούσεφ, με αριστερό μονοκόματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλτιμά, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 4 και στο 8 είχαν χάσει δύο ευκαιρία με τους Μπορμπόκη και Οκκά.

Στο 32 η ομάδα του Μπάγεβιτς, έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, όμως ο Οκκάς με κεφαλιά (μετά τη σέντρα του Μπορμπόκη) σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των Δραμινών.

Η «Ένωση» ξεκίνησε με γκολ και το δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 48ο λεπτό, ο Οκκάς μετά από «μίνι› επέλαση, πλάσαρε έξυπνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Μπαλτιμά (0-2).

Ο Κύπριος επιθετικός, δείχνοντας μέρος του ταλέντου που διαθέτει, κατάφερε μέσα σε ένα δίλεπτο να πετύχει δύο ακόμη τέρματα και να πανηγυρίσει το πρώτο του «χατ-τρικ› με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Στο 89, με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ίδιος παίκτης με μονοκόματο αριστερό βολέ από τη μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ, παρατάχθηκε χωρίς το Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος υπέστη διάταση οπίσθιου μηριαίου και δεν ταξίδεψε στη Δράμα. Αντίθετα, την πρώτη τους εμφάνιση με τα «κιτρινόμαυρα» πραγματοποίησαν οι Λυμπερόπουλος και Αμπονσά.

Δόξα Δράμας: Μπαλτιμάς, Θεοδωρέλης, Μαχαιρίδης Μ., Μαχαιρίδης Τ. Τερζίεφ, Πετρίδης, Μούτσιος, Μιχελίδης, Κυριακίδης (62 Παπαδόπουλος Π.), Μύγας (67 Φέρφερης), Μουτίδης (60 Παπαδόπουλος Δ.)
ΑΕΚ: Χιώτης, Μπορμπόκης, Ζαγοράκης, Οκκάς, Ρούσεφ, Λυμπερόπουλος (58 Μαλαδένης), Μόρας, Κασάπης (67 Κρέικ), Αμπονσά (74 Πορτουλίδης), Κατσουράνης, Καψής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον με ταχύτητα φωτός

Ο Βεζένκοφ επαναφέρει «ρυθμίσεις» που θα απογειώσουν το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024