Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό και περιμένω απάντηση, παραδέχεται ο Αλμέιδα

Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό και περιμένω απάντηση, παραδέχεται ο Αλμέιδα

Για άλλη μια φορά ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε πως τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, μόνο που αυτή τη φορά παραδέχθηκε πως έχει μιλήσει με στέλεχος της ελληνικής ομάδας. Δεν επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός. Εισηγήσεις του Μπάγεβιτς σε Λούβαρη.

66

Για άλλη μια φορά ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε πως τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, μόνο που αυτή τη φορά παραδέχθηκε πως έχει μιλήσει με στέλεχος της ελληνικής ομάδας και μάλιστα έχει γνωστοποιήσει τις απαιτήσεις του και περιμένει απάντηση.

Όλα αυτά τα είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Champions»:

«Εγώ είπα αυτά που ήθελα και τώρα είναι η σειρά του Ολυμπιακού να απαντήσει. Έχω μιλήσει με κάποιον άνθρωπο της ομάδας, αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του. Πιστεύω ότι υπάρχει επίσημη πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού και τώρα περιμένω τις εξελίξεις».

Σχετικά με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, είπε:

«Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως στην Ίντερ, αλλά έχω μεγάλο κίνητρο να παίξω ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα, πέρα από την Ιταλία».

Ακόμη επανέλαβε πως έχει πάρει πληροφορίες για τον Ολυμπιακό από τον συμπαίκτη του στην Ίντερ, Γιώργο Καραγκούνη.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και γνωστή στην Ευρώπη. Μου μίλησε με πολύ καλά λόγια και ο Καραγκούνης», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, δεν επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Αλμέιδα.

Ίσως τελικά η αμοιβή του, σε συνάρτηση με τους συχνούς τραυματισμούς που έχει, να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα, για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός τις διαπραγματεύσεις και διόλου απίθανο τελικά, αυτό να σηματοδοτήσει τη στροφή προς την παραμονή του Καρεμπέ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, πάντως, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Γιώργο Λούβαρη και τον ενημέρωσε με τις εισηγήσεις του, τόσο γύρω από τα μεταγραφικά όσο και γύρω από τις ανανεώσεις των συμβολαίων, που λήγουν αυτό το καλοκαίρι.

Ως προς το δεύτερο, θα ξεκινήσει η διοίκηση να καλεί τους παίκτες για να μιλήσει μαζί τους.

Οι Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Κουλουχέρης και Κούζμπα είναι αυτοί που συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να παραμείνουν. Ειδικά για τον τελευταίο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις ιατρικές εξετάσεις.

Αντίθετα με τους Χούτο, Νινιάδη, Γκώνια, Κατεργιαννάκη, το πιθανότερο είναι ότι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Σχετικά με τον Καρεμπέ, από τον Ολυμπιακό αφήνουν να εννοηθεί πως του έχουν πει να βρει ομάδα, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των μεταγραφών.

Ως προς τα υπόλοιπα, ο Μπάγεβιτς φέρεται να έχει ζητήσει ενίσχυση στον κεντρικό άξονα της ομάδας, δηλαδή στο κέντρο της άμυνας, στο κέντρο του γηπέδου και στη θέση του κεντρικού επιθετικού, αν και αυτή η θέση αναμένεται να καλυφθεί με τον Γιαννάκη Οκκά, αμέσως μόλις μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Στη «λίστα» του Μπάγεβιτς βρίσκεται και το όνομα του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και αυτό του Βραζιλιάνου Κλέιτον, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς όμως να επιμένει ότι δεν τον παραχωρεί.

ΑΠΕ

Sports in

Εγκατέλειψε η Κορακάκη, εκτός τελικού η Μόσχη

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, ενώ η Χριστίνα Μόσχη κατετάγη 29, με τις δύο αθλήτριες να μένουν εκτός τελικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024