Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νίκος Καρδώνης νικητής του φετινού βραβείου «Δημήτρης Χορν»

Ο Νίκος Καρδώνης νικητής του φετινού βραβείου «Δημήτρης Χορν»

Στον Νίκο Καρδώνη, για την ερμηνεία του στην παράσταση δραματοποιημένης ποίησης Αυτό που δεν τελειώνει-Eκδοχή ΙΙ, παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, απονεμήθηκε το φετινό βραβείο «Δημήτρης Χορν».

43

Στον τρεις φορές υποψήφιο Νίκο Καρδώνη, για την ερμηνεία του στην παράσταση δραματοποιημένης ποίησης Αυτό που δεν τελειώνει-Eκδοχή ΙΙ, παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, απονεμήθηκε το φετινό βραβείο «Δημήτρης Χορν».

Παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον Σταμάτη Φασουλή και φανερά συγκινημένος, ο Νίκος Καρδώνης δήλωσε: «Το πήρα με την τρίτη. Ευχαριστώ τους γονείς μου. Το αφιερώνω στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Ευχαριστώ τον Στάθη Λιβαθινό και τον Νίκο Κούρκουλο που πίστεψαν σε όλο αυτό που γίνεται στην Πειραματική Σκηνή».

Το βραβείο θεσμοθέτησε ο Σταμάτης Φασουλής στη μνήμη του μεγάλου Ελληνα ηθοποιού και συνοδεύεται από περγαμηνή και χρηματικό έπαθλο.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι ο Κώστας Γεωργουσόπουλος και μέλη της ο Σταμάτης Φασουλής, η Λυδία Κονιόρδου, η Ξένια Καλογεροπούλου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε τη Δευτέρα στο θέατρο «Χορν» ήταν παρόντες και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, οι ηθοποιοί Νίκος Γιαλελής, Κωνσταντίνος Παπαχρόνης και Γιάννος Περλέγκας, καθώς επίσης οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, Γιώργος Λιάνης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ελένη Κούρκουλα, ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης.

Παρόντες ήταν, επίσης, και πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, όπως οι: Νόνικα Γαληνέα, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Όλια Λαζαρίδου, Γιώργος Μαρίνος, Μηνάς Χατζησάββας, Πέτρος Φιλιππίδης, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Γιάννης Βούρος, Στάθης Λιβαθινός, Ρένη Πιττακή, Μπέττυ Αρβανίτη, Γιώργος Μιχαηλίδης κ.ά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024