Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κρασί «Παράγκα» και DVD για τους ανθρώπους με τα μαύρα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Κρασί «Παράγκα» και DVD για τους ανθρώπους με τα μαύρα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Όταν οι άνθρωποι με τα μαύρα ξεχνούν τον αρχικό τους ρόλο, έτσι παίζεται το παιχνίδι» είναι ο τίτλος του DVD της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα εις βάρος του λάθη των διαιτητών. Το απέστειλε μάλιστα στους προέδρους των ΠΑΕ, συνοδεία ενός μπουκαλιού με κρασί «Παράγκα».

66

«Όταν οι άνθρωποι με τα μαύρα ξεχνούν τον αρχικό τους ρόλο, έτσι παίζεται το παιχνίδι» είναι ο τίτλος του περίφημου DVD που επιμελήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέλοντας να προβάλει τα λάθη των διαιτητών, που θεωρεί, ότι έγιναν εις βάρος της ομάδας της.

Οι «πράσινοι» απέστειλαν το DVD σε περίπου 800 προσωπικοτήτων της πολιτικής και αθλητικής κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και των βουλευτών.

Παραλήπτες ενός DVD συνοδευομένου από ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί με την ετικέτα «Παράγκα» (!) έγιναν οι πρόεδροι των ΠΑΕ (φυσικά και ο Σωκράτης Κόκκαλης), το ΔΣ της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ καθώς και οι σύνδεσμοι των διαιτητών.

«Με αφορμή τη συμπλήρωση του α γύρου του πρωταθλήματος, το Παναθηναϊκό Τριφύλλι κάνει flash back στα διαιτητικά λάθη του 2005. Διαπιστώστε ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει όταν οι άνδρες με τα μαύρα ξεχνούν τον αρχικό τους ρόλο» αναγράφεται στο οπισθόφυλλο.

Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι έχει χάσει 11 βαθμούς μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα, συγκρίνει τις κίτρινες κάρτες που έχει δεχθεί ο Γκονσάλες με αυτές που δεν έχουν δεχθεί οι Τουρέ, Κατσουράνης αλλά και την αποβολή του Κώτσιου σε παρόμοιες φάσεις από αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

«Η προσπάθεια αυτή έγινε με στόχο να αναδειχθεί το πραγματικό πρόβλημα της διαιτησίας στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η παρουσίαση των φάσεων με τα σοβαρά διαιτητικά λάθη δεν έχει καμία περίπτωση σκοπό να αποδώσει ευθύνες στις ομάδες.

» Η καταγραφή και η δημοσιοποίησή τους έγινε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις των εκπροσώπων των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου, ότι όλα βαίνως καλώς στην ελληνική διαιτησία».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Στράτος δήλωσε στον «SuperSport FM»:

«Το χιούμορ βοηθά και απενοχοποιεί τις σχέσεις. Τo DVD δεν έχει καμία σχέση με το ντέρμπι».

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ντέρμπι

Δεδομένη είναι πλέον η απουσία του Μίκαελ Νίλσον από την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στον κρίσιμο αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού.

Ο Σουηδός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και δεν προλαβαίνει το ντέρμπι της Κυριακής, άρα τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Λουκάς Βύντρα.

Εκτός από τους Νόρντιν Βόουτερ και Αντερσον Φρέιτας, που ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα, όλοι οι άλλοι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να δίνει μεγάλη έμφαση στην τακτική.

Μετά το ζέσταμα, άρχισε απευθείας το οικογενειακό δίτερμα, που έμοιαζε με επίσημο ματς, αν αναλογιστεί κανείς ότι… έληξε χωρίς γκολ!

Ο Ιταλός προπονητής δοκίμασε στους βασικούς ένα σχήμα με τους Γκέκα (δεξιά), Παπαδόπουλο (αριστερά), Μάντζιο (κορυφή) να συνυπάρχουν στην επίθεση, ωστόσο μεσολαβούν ακόμη τρεις ημέρες μέχρι το ματς του «Γ.Καραϊσκάκης» και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Πώς η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την έλλειψη προσιτής στέγης για νέους

Η στεγαστική κρίση που πλήττει τους νέους γίνεται «εργαλείο» στα χέρια λαϊκιστών ηγετών. Υπόσχονται λύσεις, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να ενοχοποιούν τους μετανάστες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024