Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Τζένοα με 3,8 εκ. ευρώ ο Παπασταθόπουλος, πάει για το μπαμ με Κυργιάκο η ΑΕΚ

Στη Τζένοα με 3,8 εκ. ευρώ ο Παπασταθόπουλος, πάει για το μπαμ με Κυργιάκο η ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σωκράτη Παπα-σταθόπουλου στο Campionato, καθώς το μεσημέρι η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Τζένοα με ποσό που έφτασε στα 3,8 εκ. ευρώ. Ο ιταλικός σύλλογος δεν αγόρασε εξ ολοκλήρου τον ποδοσφαιριστή, αλλά το 80-85% των δικαιωμάτων του. Αυτό σημαίνει πως σε πιθανή μεταπώληση του παίκτη η ΑΕΚ θα πάρει ακόμα ένα 15-20% της μεταγραφής. Ετοιμος να προχωρήσει στο «μπαμ» με τη μεταγραφή του Κυργιάκου είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Στην Ισπανία ο Χουανφράν.

89

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο Campionato, καθώς το μεσημέρι η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Τζένοα με ποσό που έφτασε στα 3,8 εκ. ευρώ.

Ο ιταλικός σύλλογος δεν αγόρασε εξ ολοκλήρου τον ποδοσφαιριστή, αλλά το 80-85% των δικαιωμάτων του. Αυτό σημαίνει πως σε πιθανή μεταπώληση του παίκτη η ΑΕΚ θα πάρει ακόμα ένα 15-20% της μεταγραφής.

Λεπτομέρειες για την χρονική διάρκεια και το ύψος των απολαβών του «Παπ» στην Τζένοα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Το μόνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μεταγραφής με την υπογραφή των συμβολαίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής αμυντικός μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ σύντομα την πρώην του, πλέον, ομάδα αφού η Τζένοα θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ την 1η Αυγούστου σε φιλικό προετοιμασίας.

Από την αρχή είχε φανεί η μεγάλη επιθυμία της Τζένοα να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στέλνοντας αντιπροσωπεία στην Αυστρία, όπου βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ, για να διαπραγματευτεί την απόκτησή του.

Κατέθεσε αρχικά πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ, ο «Δικέφαλος» ζητούσε 4 και τελικά τα βρήκαν στα 3,8 εκατ. Τις τελευταίες ώρες στο κόλπο της απόκτησής του μπήκε και ο Αγιαξ, προσφέροντας 3,5 εκατ. ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις για τον Ελληνα αμυντικό συνεχίστηκαν και την Κυριακή (27/7), με την Τζένοα να πλησιάζει κατά πολύ το ποσό των 4 εκατομμυρίων που έχει ζητήσει η ΑΕΚ για να αφήσει τον Παπασταθόπουλο ελεύθερο.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Γκασμπερίνι, μιλώντας σε μερίδα του ελληνικού Τύπου, παραδέχτηκε ότι ο παίκτης της ΑΕΚ είναι άμεση προτεραιότητα για την ομάδα του και ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, την ώρα που στο παιχνίδι μπαίνει και ο Αγιαξ, προσφέροντας 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Το μπαμ με Κυργιάκο

Στο μεταξύ, ο Ντέμης Νικολαΐδης, έχοντας απαλαχτεί και από κάποια βαριά συμβόλαια, είναι έτοιμος να κάνει το «μπαμ» με τον κεντρικό αμυντικό, σε περίπτωση που τελικά ο Παπασταθόπουλος αποχωρήσει από την ομάδα.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος, τον οποίο γνωρίζουν καλά τόσο ο Ντέμης Νικολαΐδης όσο και ο Γιώργος Δώνης και θεωρούν ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να πάρει στις πλάτες του την άμυνα της ομάδας, ενώ και ο ίδιος  ο παίκτης είναι θετικός.

Σε περίπτωση, πάντως, που το θέμα του Κυργιάκου δεν προχωρήσει, στη λίστα του Δώνη υπάρχουν «δυνατά» ονόματα ξένων αμυντικών.

Στην Αυστρία ο Χουανφράν

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ βρίσκεται στην Αυστρία όπου και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή. Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις και θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη το συντομότερο δυνατό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

«Σφήνα» της Φιορεντίνα για τον Στρακόσια που μιλάει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Θωμά Στρακόσια, για τον οποίο -όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα- υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024