Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βιαζόταν να σκοράρει ο Τζιμπούρ, στο 2-2 η ΑΕΚ με την Καρδίτσα

Βιαζόταν να σκοράρει ο Τζιμπούρ, στο 2-2 η ΑΕΚ με την Καρδίτσα

Στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση στα κιτρινόμαυρα, ο Ραφίκ Τζιμπούρ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ πριν μάλιστα περάσουν τα τρία πρώτα λεπτά από την έναρξη του φιλικού της με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, που έληξε ισόπαλο 2-2.

89

Στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση στα κιτρινόμαυρα, ο Ραφίκ Τζιμπούρ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ πριν μάλιστα περάσουν τα τρία πρώτα λεπτά από την έναρξη του φιλικού της με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, που έληξε ισόπαλο 2-2.

Το παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας και παρακολούθησαν περίπου 5.500 φίλαθλοι, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον «Δικέφαλο», καθώς στο 3 ο Τζιμπούρ, μετά από  ωραία πάσα του Κουτρουμάνου, πλάσαρε σωστά με το  αριστερό και άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια, η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που ανέλαβε την πρωτοβουλία των  κινήσεων, ψάχνοντας να βρει τους διαδρόμους που οδηγούν  στην εστία του Ντρέλια.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, χωρίς να φοβηθούν τον μεγάλο τους αντίπαλο, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να τις  μετατρέψουν σε γκολ. Αυτό το κατάφερε και πάλι η ομάδα του Γιώργου Δώνη, όταν στο 30 ο Σκόκο εκτέλεσε φάουλ και ο Παντελής Καφές με καρφωτή κεφαλιά  διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου μάλιστα, θα μπορούσε να γίνει το 3-0 αλλά το σουτ που επιχείρησε Μπλάνκο,  απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Παληγιώργο.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Δώνης προχώρησε σε πολλές αλλαγές, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του.

Το  γεγονός αυτό όμως, έδειξε να επηρεάζει την απόδοση της ομάδας του, κάτι που δεν άργησε να φανεί, καθώς στο 54 ο Χατζηρίζος, μετά από πάσα του Κοστέλο,  μείωσε σε 1-2.

Το γκολ αυτό ανέβασε ψυχολογικά τους γηπεδούχους, οι οποίοι κυνήγησαν με όλες τους τις δυνάμεις την ισοφάριση. Τελικά τα κατάφεραν στο 68,  χάρη σε ένα πανέμορφο γκολ του Ζαχαριέφσκι από τα 30 μέτρα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και έτσι παρέμεινε το τελικό 2-2.

ΑΕΚ: Σάχα (46 Αραμπατζής), Αλεξόπουλος, Καλαμιώτης, Κουτρουμάνος (46 Ράμος), Γεωργέας, Καφές (46 Ενσαλίβα), Πελετιέρι (46 Ταχτσίδης), Λαγός, Σκόκο (46  Μπέρνς), Μπλάνκο (46Εντίνιο), Τζιμπούρ

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ντρέλιας, Αγγελόπουλος, Δούκας, Αμαραντίδης, Ζαχαριέφσκι, Μπουντούρης, Κοστέλο, Γιαχάγια, Χατζηρίζος, Παληγιώργος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεγάλη κίνηση απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Η απόφαση για το «Καραϊσκάκης» και την Εθνική μπάσκετ

Μεγάλη πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μέσω εντολής άνοιξε το πάρκινγκ του «Γεώργιος» Καραϊσκάκης για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024