Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός βρέθηκε στην Μπανγκόκ ο ηθοποιός Ντέιβιντ Καραντάιν

Νεκρός βρέθηκε στην Μπανγκόκ ο ηθοποιός Ντέιβιντ Καραντάιν

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Kill Bill και σταρ πολλών ταινιών κουνγκ-φου Ντέιβιντ Καραντάιν βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Ο 72χρονος ηθοποιός, που βρισκόταν στη χώρα για γυρίσματα ταινίας, βρέθηκε τυλιγμένος με σκοινί γύρω από το λαιμό και άλλα σημεία του σώματός του.

91

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Kill Bill και σταρ πολλών ταινιών κουνγκ-φου Ντέιβιντ Καραντάιν βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Ο 72χρονος ηθοποιός βρισκόταν στη χώρα για τα γυρίσματα της ταινίας Stretch.

Η αστυνομία έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ερωτικό παιχνίδι που πήρε άσκημη τροπή, καθώς ένα σκοινί βρέθηκε γύρω από το λαιμό του και ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά του όργανα, και τα δύο μαζί ήταν δεμένα στη ντουλάπα.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Πιρόμ Τζανταπίρμο, οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου δεν έδειξαν κανέναν να μπαίνει ή να βγαίνει από το δωμάτιο. Δεν υπήρχαν σημάδια πάλης στο δωμάτιο, που ήταν κλειδωμένο από μέσα, ενώ τα προσωπικά αντικείμενα του ηθοποιού δεν είχαν πειραχτεί.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο ηθοποιός βρέθηκε κρεμασμένος από σκοινί των κουρτινών του δωματίου και ότι δεν έφερε σημάδια επίθεσης.

Εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στην Ταϊλάνδη επιβεβαίωσε την είδηση και δήλωσε ότι ο ηθοποιός πέθανε είτε αργά την Τετάρτη, είτε νωρίς την Πέμπτη.

Ο προσωπικός του μάνατζερ δήλωσε ότι τα νέα είναι «σοκαριστικά», προσθέτοντας: «Ήταν γεμάτος ζωή, πάντα ήθελε να δουλεύει… ένας υπέροχος άνθρωπος».

Ο Ντέιβιντ Καραντάιν είχε γεννηθεί το 1936 στο Χόλιγουντ και ήταν γιος του επίσης διάσημου ηθοποιού Τζον Καραντάιν. Tο πραγματικό του όνομα ήταν Τζον Αρθουρ Καραντάιν.

Ο Ντ.Καραντάιν υπήρξε πρωταγωνιστής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Kung Fu» στο ρόλο ενός Σαολίν μοναχού. Ο ηθοποιός είχε παίξει σε περισσότερες από 100 ταινίες και είχε συνεργαστεί με διάσημους σκηνοθέτες όπως ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν.

Τα τελευταία χρόνια επανήλθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ο Κουέντιν Ταραντίνο του έδωσε τον ρόλο του Μπιλ στην ταινία Kill Bill.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024