Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Γιάχιτς

Στο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Γιάχιτς

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Σανέλ Γιάχιτς, ο οποίος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Τόνισε μάλιστα ότι απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει και στη συνέχεια να πάει στην Αυστρία όπου κάνει την προετοιμασία της η ομάδα στο αθλητικό κέντρο του Όμπερτραουν. Επίσημη ανακοίνωση από την ΑΕΚ.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Σανέλ Γιάχιτς, ο οποίος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Τόνισε μάλιστα ότι απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει και στη συνέχεια να πάει στην Αυστρία όπου κάνει την προετοιμασία της η ομάδα στο αθλητικό κέντρο του Όμπερτραουν.

Ο 29χρονος Βόσνιος μίλησε στην ιστοσελίδα apoel1926.com τονίζοντας: «Έχω συμφωνήσει σε όλα με το ΑΠΟΕΛ και θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Κύπρο.

Αναχωρώ για την Αθήνα όπου θα τερματίσω την συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Τα έχουμε βρει σε όλα για το ποσό της αποζημίωσης και όταν πάρω την ελευθέρα μου θα μπορώ να υπογράψω στο ΑΠΟΕΛ. Ίσως περάσω από κάποιες εξετάσεις ιατρικές και ακολούθως θα μεταβώ στην Αυστρία για να ξεκινήσω προπονήσεις».

Επίσημη ανακοίνωση από την ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Sanel Jahic για κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με ισχύ από 1/7/2011 και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση στο σάιτ της ομάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιρόλα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού Λορέντσο Πιρόλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024