Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου: τιμώντας τη μνήμη της

Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου: τιμώντας τη μνήμη της

Το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr, το σχετικό επεισόδιο (σε τρία μέρη) της εκπομπής «Εν Αρχή ην ο Λόγος» με τον Λ. Παπαδόπουλο, παραγωγής 1989. Το Αρχείο της ΕΡΤ. Στην εκπομπή μιλούν για την γνωριμία και την συνεργασία τους με την στιχουργό καθώς και για την προσφορά της […]

Το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr, το σχετικό επεισόδιο (σε τρία μέρη) της εκπομπής «Εν Αρχή ην ο Λόγος» με τον Λ. Παπαδόπουλο, παραγωγής 1989.
Το Αρχείο της ΕΡΤ.

Στην εκπομπή μιλούν για την γνωριμία και την συνεργασία τους με την στιχουργό καθώς και για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι η Μέλινα Μερκούρη, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Μουφλουζέλης, ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Κώστας Μυλωνάς, ο Θόδωρος Δερβενιώτης, ο Γιάννης Νεγρεπόντης, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μπάμπης Μπακάλης, ο Κώστας Βίρβος, ο Άκος Δασκαλόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.
Κατα τη διάρκεια της εκπομπής, τραγουδούν οι:
Στράτος Διονυσίου, Ηλίας Κλωναρί-δης, Γρήγορης Μπιθικώτσης, Νίκος Ξανθόπουλος, Κώστας Σμοκοβίτης, Μιχάλης Μενιδιάτης, Μαίρη Λίντα, Λεωνίδας Βελής, Μαίρη Χρονοπούλου, Αντώνης Ρεπάνης, Γιώργος Νταλάρας, Πέτρος Αναγνωστάκης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Χάρις Αλεξίου, Βίκυ Μοσχολιού και Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Ο εγγονός της Αλέξης Πολυζωγόπουλος φωτίζει άγνωστες στιγμές από την προσωπική της ζωή, ενώ ο Στέφανος Ληναίος απαγγέλει το ποίημά της «Κρυστάλλης».
Ο Νίκος Ξανθόπουλος απαγγέλει τον «Παναή», ένα από τα ποιήματά της, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην κακή της σχέση με τα χρήματα, την εκμετάλλευση που υπέστη από τους υπόλοιπους συνθέτες και τη συνεργασία της με τον Απόστολο Καλδάρα.
Προβάλλεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την προσωπική της ζωή, ενώ ακούγεται και η φωνή της στιχουργού από ζωντανή ηχογράφηση.

Sports in

Διαλύεται η «Ρεάλ» του παγκοσμίου πόλο

Αποχωρεί ο βασικός επενδυτής από την Προ Ρέκο που μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και βλέπει τους σταρ της να αποχωρούν – Στη Γιουγκ ο Κάκκαρης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024