Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Σαμπάνης: Νέο τραγούδι, νέο video clip

Γιώργος Σαμπάνης: Νέο τραγούδι, νέο video clip

Με νέο τραγούδι – προάγγελο του επερχόμενου άλμπουμ του – και νέο video clip, επιστρέφει στη δισκογραφία, ο ταλαντούχος ποπ δημιουργός! O νεαρός δημιουργός Γιώργος Σαμπάνης, παρουσιάζει το νέο video clip του τραγουδιού «Μόνο Αν Θες Εμένα», προάγγελο του άλμπουμ που ετοιμάζει αυτό τον καιρό. Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του γνωστού και πολυβραβευμένου […]

Με νέο τραγούδι – προάγγελο του επερχόμενου άλμπουμ του – και νέο video clip, επιστρέφει στη δισκογραφία, ο ταλαντούχος ποπ δημιουργός!
O νεαρός δημιουργός Γιώργος Σαμπάνης, παρουσιάζει το νέο video clip του τραγουδιού «Μόνο Αν Θες Εμένα», προάγγελο του άλμπουμ που ετοιμάζει αυτό τον καιρό.
Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του γνωστού και πολυβραβευμένου διδύμου Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Παπαδάκου, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν σε ένα ατμοσφαιρικό club γεμάτο κόσμο που χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο και ζει τα πιο έντονα συναισθήματα που μόνο η νύχτα μπορεί να φέρει.

Δείτε το Video Clip

Ο Γιώργος Σαμπάνης (υπογράφει πάντα ο ίδιος τη μουσική) και τραγουδιστής, που τον τελευταίο χρόνο έδωσε μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, όπως το ξεσηκωτικό «Μυστήριο Τρένο» και το μελωδικό «Σαν το Φύλλο στον Αέρα», αυτό το καλοκαίρι έρχεται να ενθουσιάσει το κοινό με το «Μόνο Αν Θες Εμένα», ένα ρυθμικό χορευτικό κομμάτι με μαγικούς ερωτικούς στίχους από την Ελεάνα Βραχάλη.
Το «Μόνο Αν Θες Εμένα» φανερώνει κάτι από το ανανεωμένο μουσικό προφίλ του Γιώργου Σαμπάνη (μεστές ποπ συνθέσεις, ιδιαίτεροι στίχοι, στιβαρή παραγωγή) που θα ξεδιπλωθεί με τα υπόλοιπα τραγούδια από ένα άλμπουμ που αναμένεται στις αρχές του Φθινοπώρου.

Το «Μόνο Αν Θες Εμένα» κυκλοφορεί από την Universal Music.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Σόου Νετανιάχου με χάρτες - Προκλητική ομιλία με αναφορές στη Βίβλο και απειλές κατά Ιράν

Πριν ανέβει στο βήμα ο Μπενιαμίν Νετανιάχου πολλοί διπλωματικοί αντιπρόσωποι αποχώρησαν από την αίθουσα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024