Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
O Matt Damon ξαναπαντρεύεται

O Matt Damon ξαναπαντρεύεται

Φωτό.: ABACAPRESS.COM Όχι δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση το «ό,τι θυμούνται χαίρονται». Ο ηθοποιός Matt Damon και η σύζυγος του Luciana ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους γιατί θέλησαν να τους ακούσουν και οι δικοί τους άνθρωποι! Το ζευγάρι αρχικά ήθελε να παντρευτεί στο Μαϊάμι, τα Χριστούγεννα του 2005. Τα σχέδια τους άλλαξαν όταν τα […]

Φωτό.: ABACAPRESS.COM

Όχι δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση το «ό,τι θυμούνται χαίρονται». Ο ηθοποιός Matt Damon και η σύζυγος του Luciana ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους γιατί θέλησαν να τους ακούσουν και οι δικοί τους άνθρωποι!
Το ζευγάρι αρχικά ήθελε να παντρευτεί στο Μαϊάμι, τα Χριστούγεννα του 2005. Τα σχέδια τους άλλαξαν όταν τα media έμαθαν τα σχέδια τους. «Θεωρήσαμε ότι θα ήταν πολύ ενοχλητικό να περνούσαμε τις ημέρες εκείνες με δημοσιογράφους γύρω μας και ελικόπτερα πάνω από το κεφάλι μας» είχε δηλώσει ο Matt.
Ετσι, το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί με συνοπτικές διαδικασίες στο Δημαρχείο της Ν. Υόρκης στις 9 Δεκεμβρίου του 2005, δυο χρόνια μετά την γνωριμία τους.
Αλλά για να μην τους μείνει το παράπονο, κανόνισαν μια επανάληψη του μυστηρίου, τουλάχιστον του μέρους εκείνου που ανταλλάσσουν τους όρκους. Έκλεισαν όλο το Sugar Beach Resort στο νησάκι St. Lucia στην Καραϊβική και εκεί ενώπιον αγαπημένων φίλων και συγγενών αντάλλαξαν στις 13 Απριλίου λόγια αγάπης και έρωτα.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι Ben Affleck, Jennifer Garner, John Krasinski, Emily Blunt, Chelsea Clinton and Chris και φυσικά οι 3 κόρες του ζευγαριού και η κόρη της Luciana από προηγούμενο γάμο της.

gamos.gr

Sports in

Ίπσουιτς – Λίβερπουλ 0-2: Ξεκίνημα με νίκη στην μετά Κλοπ εποχή

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τους «Reds» να επικρατούν 2-0 στην έδρα της Ίπσουιτς – Γκολ και ασίστ ο Σαλάχ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024