Στοχευμένοι έλεγχοι σε 83 περιοχές για την ανασφάλιστη εργασία
Στοχευμένοι έλεγχοι θα γίνουν το επόμενο δίνηνο σε 83 περιοχές της χώρας από στελέχη του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας.
Στοχευμένοι έλεγχοι θα γίνουν το επόμενο δίνηνο σε 83 περιοχές της χώρας από στελέχη του ΣΕΠΕ, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας.
Για το θέμα συγκαλούν σύσκεψη το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός Β. Κεγκέρογλου.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν στελέχη από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, την Οικονομική Αστυνομία και την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης του ΙΚΑ (ΕΥΠΕΑ).
Εκεί θα παρουσιαστεί το σχέδιο δράσης του υπουργείου για το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου, καθώς και οι 83 περιοχές της χώρας όπου θα γίνουν οι έλεγχοι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.