Τη νέα του ταινία, Μικρά Αγγλία, παρουσίασε στο θέατρο Παλλάς ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης.

Προλογίζοντας την ταινία του, ο κ. Βούλγαρης είπε: «Κάθε χαμόγελο, κάθε σκέψη, κάθε λέξη, κάποια στιγμή ολοκληρώνεται, μπαίνει σε μαγικά μεταλλικά κουτιά κι από κει όλα όσα ελπίζουμε να δούμε, προβάλλονται στη μαγική οθόνη. Αισθάνομαι αμήχανα απόψε όπως και σε κάθε πρεμιέρα, αφού κάθε φορά που μια ταινία φεύγει από τον δημιουργό, ανήκει πλέον στους θεατές».

Πριν την έναρξη της ταινίας, η μουσικός Κατερίνα Πολέμη που έχει γράψει τη μουσική της «Μικράς Αγγλίας» τραγούδησε με την κιθάρα της.

Η επίσημη πρεμιέρα έγινε παρουσία των συντελεστών: Πηνελόπη Τσιλίκα, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Σοφία Κόκκαλη, Μάξιμος Μουμούρης, Αννέζα Παπαδοπούλου, ενώ την ταινία παρακολούθησαν επίσης η Κική Δημουλά, ο Βασίλης Βασιλικός, ο Νίκος Κούνδουρος, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Τάσος Μπουλμέτης, ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, η Θέμιδα Μπαζάκα, ο Διονύσης Φωτόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Άγγελος Δεληβοριάς και άλλοι.

Η Μικρά Αγγλία σε σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάνη -η οποία έχει γράψει και το βιβλίο που φέρει τον ίδιο τίτλο- θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 5 Δεκεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ