Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα στο Mega: The Client List

Πρεμιέρα στο Mega: The Client List

Ανάμεσα σε αιθέρια έλαια, αιθέριες υπάρξεις, υποθήκες και αποπληρωμή δανείων, η Ράιλι ζει μια διπλή ζωή. Η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ πιο sexy παρά ποτέ από τη Δευτέρα 7/7 και κάθε βράδυ στις 23.30, στο Mega. H Ράιλι Παρκς είναι μια ελκυστικότατη πρώην μις Καλλιστεία και μητέρα δύο αξιολάτρευτων αγοριών. Ζει μια άνετη ζωή σε μια […]

Ανάμεσα σε αιθέρια έλαια, αιθέριες υπάρξεις, υποθήκες και αποπληρωμή δανείων, η Ράιλι ζει μια διπλή ζωή. Η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ πιο sexy παρά ποτέ από τη Δευτέρα 7/7 και κάθε βράδυ στις 23.30, στο Mega.

H Ράιλι Παρκς είναι μια ελκυστικότατη πρώην μις Καλλιστεία και μητέρα δύο αξιολάτρευτων αγοριών. Ζει μια άνετη ζωή σε μια επαρχία του Τέξας, φορτώνοντας πιστωτικές κάρτες και απολαμβάνοντας κυριακάτικα μπάρμπεκιου.

Όταν ο άντρας της μένει χωρίς δουλειά και τελικά αποφασίζει να την παρατήσει, συναντά τα χοντρά ζόρια και αναγκάζεται να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Έτσι, ξεκινά δουλειά αβάδιστα και αβίαστα ως μασέρ σ΄ ένα συνοικιακό σπα. Σύντομα μαθαίνει από τις έμπειρες και καλοζωισμένες συναδέλφους της πως προσφέροντας «εξτρά» υπηρεσίες στους πελάτες μπορεί να βγάλει περισσότερα χρήματα.

Από τη μία είναι μια χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών που παλεύει να ζήσει την οικογένειά της και από την άλλη μια σκερτσόζα επαγγελματίας που ικανοποιεί κουβαρντάδες πελάτες.

Κάποια στιγμή θα έρθει αντιμέτωπη με τον νόμο και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα αποκαλύψει την λίστα των πελατών της.

Παίζουν: Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ (Ράιλι Παρκς), Λορέτα Ντιβάιν (Τζόρτζια Κάμινγκς), Σίμπιλ Σέπερντ (Λινέτ Μοντγκόμερι), Κόλιν Εγκλσφιλντ (‘Εβαν Παρκς)

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Εκατοντάδες οικογένειες εγκαταλείπουν τα νότια προάστια της Βηρυτού

«Ημασταν στο σπίτι όταν έγινε η προειδοποίηση για εκκένωση. Πήραμε τις ταυτότητες, τα υπάρχοντά μας και βγήκαμε έξω» δηλώνει ένας από τους κατοίκους των νοτίων προαστίων της Βηρυτού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024