Μία ταινία του Στάιλς Γουάιτ με τους Ολίβια Κουκ, Άνα Κότο, Ντάγκλας Σμιθ, Σέλεϊ Χένιγκ, Βιάνκα Σάντος, Ντάρεν Καγκάσοφ, από 27 Νοεμβρίου 2014 στους κινηματογράφους. Μία ταινία του Στάιλς Γουάιτ με τους Ολίβια Κουκ, Άνα Κότο, Ντάγκλας Σμιθ, Σέλεϊ Χένιγκ, Βιάνκα Σάντος, Ντάρεν Καγκάσοφ, από 27 Νοεμβρίου 2014 στους κινηματογράφους. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι… […]
Μία ταινία του Στάιλς Γουάιτ με τους Ολίβια Κουκ, Άνα Κότο, Ντάγκλας Σμιθ, Σέλεϊ Χένιγκ, Βιάνκα Σάντος, Ντάρεν Καγκάσοφ, από 27 Νοεμβρίου 2014 στους κινηματογράφους.
Μία ταινία του Στάιλς Γουάιτ με τους Ολίβια Κουκ, Άνα Κότο, Ντάγκλας Σμιθ, Σέλεϊ Χένιγκ, Βιάνκα Σάντος, Ντάρεν Καγκάσοφ, από 27 Νοεμβρίου 2014 στους κινηματογράφους.
Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι…
Μετά την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, η Λέιν και η παρέα της αποφασίζουν να παίξουν το σκοταδιστικό παιχνίδι, Ouija, στην προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν με το πνεύμα της νεκρής φίλης τους ώστε να την αποχαιρετήσουν. Όσο πιο πολύ εμβαθύνουν στα μυστικά του σπιτιού της νεκρής, μέσω της επικοινωνίας τους με ένα πνεύμα που αρχικά θεωρούν πως είναι το δικό της, όλο και περισσότερα σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Στο αποκρυφιστικό αυτό μεταφυσικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο Στάιλς Γουάιτ (σεναριογράφος των Possession, Knowing) ένα σκοτεινό πνεύμα θα πείσει την παρέα ότι ο Πίνακας Ouija δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια πύλη εισόδου σε μακάβρια οικογενειακά μυστικά!
Στο αποκρυφιστικό αυτό μεταφυσικό θρίλερ, παραγωγής Μάικλ Μπέι, που σκηνοθετεί ο Στάιλς Γουάιτ (σεναριογράφος των ταινιών Possession, Knowing) ένα σκοτεινό πνεύμα θα πείσει τη νεανική παρέα ότι ο Πίνακας Ouija δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια πύλη εισόδου σε μακάβρια μυστικά!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.