Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 3 Plug-in Hybrid 2016: Μια Βαυαρή με εκπομπές CO2 στα 50 γρ./χλμ.

BMW Σειρά 3 Plug-in Hybrid 2016: Μια Βαυαρή με εκπομπές CO2 στα 50 γρ./χλμ.

Η βαυαρική φίρμα ετοιμάζει το δικό της όπλο για την κατηγορία των μεσαίων premium sedan το οποίο θα προστεθεί στην γκάμα ως μέρος της ανανέωσης της Σειράς 3.

Μετά την αν-επίσημη πρεμιέρα της ως καμουφλαρισμένου δοκιμαστικού πρωτοτύπου, το Νοέμβριο στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Innovation Days» της BMW, η plug-in υβριδική Σειρά 3 δίνει και πάλι το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό, αυτή τη φορά από τον ευρωπαϊκό βορρά.

Αποτελώντας μέρος της ανανέωσης της Σειράς 3 η οποία αναμένεται στα μέσα της χρονιάς και κρύβοντας μόνο όσα χρειάζεται για να μην προδώσει το σχεδιαστικό –και όχι μόνο- φρεσκάρισμα του δημοφιλούς μοντέλου των Βαυαρών, η plug-in 3άρα ετοιμάζει την άφιξή της που τοποθετείται το φθινόπωρο του 2015.

Όπως έχουν ήδη ανακοινώσει οι Βαυαροί η Σειρά 3 Plug-in Hybrid θα εξοπλίζεται με ένα διπλά υπετροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις ο παραπάνω συνδυασμός θα εξασφαλίζει στην νέα έκδοση της Σειράς 3 συνδυαστική ισχύ 245 ίππων και 400 Nm ροπής αλλά, κυρίως, θα περιορίζει την κατανάλωση καυσίμου σε 2,0 λίτρα/100 χλμ. και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε 50 γρ./χλμ.

Παράλληλα, το βαυαρικό plug-in sedan θα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί βασιζόμενο αποκλειστικά στην ενέργεια των μπαταριών του για 35 χλμ. και σε ταχύτητες έως και 120 χλμ./ώρα.

AUTOMEDIA

Sports in

Απρόοπτο με Κωνσταντέλια και Ότο – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους διεθνείς Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ – Απρόοπτο με τους Κωνσταντέλια και Ότο οι οποίοι ένιωσαν ένα σφίξιμο και δεν πήραν μέρος στην σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024