Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Full House» των ‘80s επιστρέφει με νέα επεισόδια

Το «Full House» των ‘80s επιστρέφει με νέα επεισόδια

Μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειράς των δεκαετιών ’80 και ’90 επανέρχεται στη μικρή οθόνη με έναν νέο κύκλο 13 επεισοδίων! Την είδηση που μέχρι πρόσφατα κυκλοφορούσε ως φήμη στα τηλεοπτικά πηγαδάκια της Αμερικής, αποκάλυψε ο «δικός» μας John Stamos που καθιερώθηκε από τη σειρά «Full House» με το ρόλο του θείου Jesse Katsopolis. […]

Μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειράς των δεκαετιών ’80 και ’90 επανέρχεται στη μικρή οθόνη με έναν νέο κύκλο 13 επεισοδίων!

Την είδηση που μέχρι πρόσφατα κυκλοφορούσε ως φήμη στα τηλεοπτικά πηγαδάκια της Αμερικής, αποκάλυψε ο «δικός» μας John Stamos που καθιερώθηκε από τη σειρά «Full House» με το ρόλο του θείου Jesse Katsopolis.

Ο Stamos, που ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel αποκάλυψε πως το σίκουελ του «Full House» είναι έτοιμο και θα έχει τον τίτλο «Fuller House».

Εκτός από τον ίδιο που θα εμφανιστεί ως guest στα νέα επεισόδια, θα δούμε επίσης τις Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin and Andrea Barber. Παράλληλα, οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές (Bob Saget, Mary-Kate and Ashley Olsen, Dave Coulier και Lori Loughlin) για την εμφάνισή τους σε μερικά από τα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς.

Ο νέος κύκλος θα εστιάσει στο ρόλο της DJ Tanner σήμερα και στους τρεις γιους της, καθώς επίσης στη Stephanie Tanner και τη γειτόνισσα Kimmy Gibler. Η σειρά θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια και αναμένεται το 2016 στο Netflix. Το πρώτο σπέσιαλ επεισόδιο θα έχει διάρκεια μιας ώρα και θα είναι αφιερωμένο σε αυτή την ιστορική επανένωση.

Για την ιστορία, αξίζει να θυμίσουμε πως η οικογενειακή σειρά «Full House» προβλήθηκε από το αμερικανικό ABC Television την περίοδο 1987–1995 σε 192 επεισόδια. Στη χώρα μας τη γνωρίσαμε με τον ελληνικό τίτλο «Μια Τρελή Οικογένεια» από τη συχνότητα του Mega.

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Sports in

Πιθανότατα Σάκκαρη και Γιάννης οι σημαιοφόροι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024