Tζωρτζίνα Ντούτση

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού έχει ξεκινήσει και η Μαλακάσα όπως διαπιστώσαμε και ιδίοις όμμασι είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον Robbie Williams το Σάββατο 20 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης συναυλίας, την Τετάρτη 17/6 στο Terra Vibe Park πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το φετινό Rockwave Festival που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του.

Η σκηνή όπου θα «αλωνίσει» για να ξεσηκώσει το κοινό ο βρετανός star είναι έτοιμη, ενώ στον ευρύτερο χώρο ολοκληρώνονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την άρτια φιλοξενία κοινού και καλλιτεχνών.

Στην όμορφη και παρεϊστικη κουβέντα που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στα backstages του Terra Vibe μεταξύ των διοργανωτών (DiDi Music: Νίκος Λώρης, Νανά Τράντου, Κώστας Θέλουρας, Μαλβίνα Λωρίδα) και των δημοσιογράφων, θυμηθήκαμε πολλά και μάθαμε ακόμα περισσότερα.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Mr. Rockwave Νίκος Λώρης κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, από το πρώτο Rockwave το 1996, καθώς και σε όλους εκείνους τους μεγάλους καλλιτέχνες που έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Από την πλευρά της η Νανά Τράντου σημείωσε πως «το Rockwave μεγάλωνε μαζί μας, άλλαζε» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μόνιμο –πλέον- «σπίτι» του φεστιβάλ το Terra Vibe. Για το φετινό επετειακό Rockwave ανέφερε πως φέτος δεν ήθελαν να κάνουν απλώς ένα 2ήμερο φεστιβάλ, άλλα ένα Rockwave μέσα σε όλο το καλοκαίρι: «Rockwave κύματα» όπως το χαρακτήρισε.

Η Μαλβίνα Λωρίδα αναφέρθηκε στην συναυλία που άνοιξε το φετινό φεστιβάλ, την επιτυχημένη συναυλία των Black Keys στις 30/5 την οποία παρακολούθησαν 30.000 κόσμος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πλάνα από την πρώτη συναυλία του φετινού Rockwave που μαζί με τα πλάνα από τις επόμενες θα συνθέσουν ένα αφιερωματικό video.

O production manager Κώστας Θέλουρας υποσχέθηκε πως η συναυλία της 20ης Ιουνίου θα είναι το καλύτερο show που θα παρακολουθήσει το κοινό για το 2015, ενώ σημείωσε πως «το Rockwave έχει στόχο να ανανεώνεται και να βελτιώνεται και η παραγωγή ακούει τις παρατηρήσεις αλλά και τα παράπονα του κοινού». Επιπλέον, ο Κώστας Θέλουρας ανέφερε κλείνοντας «θέλουμε τη δικιά σας συμμετοχή και υπομονή, γιατί όπως σε όλα τα μεγάλα outdoor event του κόσμου, το κοινό που θα έρθει εδώ αναγκαστικά θα πρέπει να κάνει και κάποιες “παραχωρήσεις”». Παίρνοτας το λόγο οι Νίκος Λώρης και Νανά Τράντου σημείωσαν χαρακτηριστικά πως «Το Terra Vibe είναι ένας από τους πιο ασφαλείς συναυλιακούς χώρους του κόσμου και εφάμιλλο με φεστιβαλικούς χώρους του εξωτερικού».

Εκτός από τον πρωταγωνιστή της βραδιάς Robbie Williams, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Ολλανδή Sharon Kovacs που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό στη χώρα μας, ενώ το Rockwave θα ανανεώσει το ραντεβού του μαζί μας στις 4/7 με Prodigy και Judas Priest, καθώς και στις 21/7 ρίχντοντας αυλαία με τον Manu Chao on stage.

«Σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας οι καλλιτέχνες μας εμπιστεύονται και το κοινό μας στηρίζει» ανέφερε η Νανά Τράντου λίγο πριν κλείσει η συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Νίκος Λώρης για το φετινό line up σημείωσε πως «το line up του 2015 είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς».

Μικρά μυστικά που εκμαιεύσαμε για εσάς

  • Οι Judas Priest (4/7) θα μείνουν στη σκηνή κάτι λιγότερο από δυο ώρες
  • Ο Robbie Williams θα βρίσκεται στο Terra Vibe από το πρωί του Σαββάτου
  • Τα εισιτήρια Vip για τη συναυλία του Robbie Williams είναι sold out
  • Στο καμαρίνι του Robbie θα υπάρχει διάδρομος γυμναστικής και δορυφορική τηλεόραση
  • Μπροστά από την κεντρική σκηνή υπάρχει διάδρομος 15 μέτρα για τις ανάγκες του show του Robbie Williams
  • Η Sharon Kovacs θα βγει στη σκηνή στις 20.30, ενώ ο Robbie στις 22.30

entertainment.in.gr