Πρώτη στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του περιοδικού Vanity Fair φιγουράρει φέτος η σύζυγος του βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, Σαμάνθα.

Η 44χρονη πρώτη κυρία της Βρετανίας, που βρίσκεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες από το 2010, κατάφερε να «σπρώξει» στη δεύτερη θέση την 25χρονη τραγουδίστρια της ποπ, Τέιλορ Σουίφτ, η οποία και φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η 32χρονη πρώτη αφροαμερικανή πρίμα μπαλαρίνα στο American Ballet Theatre Μίστι Κόπλαντ και ακολουθεί η Αμάλ Κλούνι, η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και η τραγουδίστρια της R&B Ριάνα.

Στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους άνδρες για το 2015, ο 65χρονος βρετανός ηθοποιός Μπιλ Νάιλι βρίσκεται στην κορυφή, ενώ θέσεις κατέχουν ο Σταύρος Νιάρχος, ο σχεδιαστής της Apple Τζόνι Άιβ και ο βρετανός πρίγκιπας Χάρι.

Οι συντάκτες του περιοδικού συντάσσουν την ετήσια λίστα, η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνει ξεχωριστή ενότητα για τους εκπροσώπους του Χόλιγουντ.

Στη λίστα αυτή βρίσκεται το όνομα της 26χρονης ανερχόμενης σουηδής ηθοποιού Αλίσια Βικάντερ στην πρώτη θέση. Ακολουθεί ο 33χρονος Έντι Ρέιντμεϊν, που κέρδισετο Όσκαρ Α΄ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Η Θεωρία των Πάντων» και στην τρίτη θέση βρίσκεται η 26χρονη Έμμα Στόουν.

Στον ίδιο κατάλογο βρίσκονται και οι Έμμα Γουότσον, Σαρλίζ Θέρον, Μάικλ Φασμπέντερ και η κινέζα ηθοποιός Φαν Μπίνγκμπινγκ.

Στην κορυφή του φετινού καταλόγου με τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια βρίσκονται ο βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η σύζυγός του Σόφι Χάντερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters