Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και το φθινόπωρο μπαίνει δυναμικά με νέες ξένες σειρές που θα μας καθηλώσουν.

Blindspot

Μία γυναίκα εμφανίζεται γυμνή στην Times Square στη Νέα Υόρκη, έχοντας αμνησία. Είναι καλυμμένη με τατουάζ και τραβά την προσοχή του FBI που ακολουθεί την ροή των τατουάζ για να αποκαλύψει μια μεγάλη συνωμοσία.
Πρωταγωνιστούν και οι Sullivan Stapleton, Marianne Jean-Baptiste, Ashley Johnson, Rob Brown, Audrey Esparza, Ukweli Roach.

H νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου, στο NBS.

Minority report

Δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της ομότιτλης ταινίας με τον Tom Cruise, ο Dash που έχει την ικανότητα της ενόρασης προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Βρίσκει βοήθεια από μία ντετέκτιβ και έτσι βρίσκει έναν σκοπό για τις δυνάμεις του.
Πρωταγωνιστούν οι: Stark Sand, Meagan Good, Wilmer Valderrama και Nick Zano.

H νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου, στο FOX.

The Muppets

Αυτή τη φορά είναι για μεγάλους. Η σειρά θα περιγράφει τις ζωές του Kermit, της Miss Piggy και της υπόλοιπης παρέας στο σπίτι τους και στη δουλειά τους. Συγγραφείς και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Bill Prady και Bob Kushell (The Big Bang Theory).

H νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου, στο ABC.

Scream Queens

Το πρώτο μέρος της νέας ανθολογίας από τους Ryan Murphy, Brad Falchuk και Ian Brennan, περιγράφει την ιστορία ενός κολεγίου που κλυδωνίζεται από μια σειρά δολοφονιών. Πρωταγωνιστούν οι : Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Oliver Hudson, Lea Michele, Abigail Breslin, Keke Palmer, Nick Jonas, Ariana Grande, Billie Lourd, Skyler Samuels, Lucien Laviscount, Niecy Nash, Diego Boneta, Glen Powell, και Nasim Pedrad.

H νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου, στο FOX.

Heroes Reborn

Ο Zachary Levi πρωταγωνιστεί στη μίνι σειρά 13 επεισοδίων που όπως και στην πρωτότυπη σειρά, παρουσιάζεται μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθούν να κατανοήσουν αλλά και να ζήσουν με τις ασυνήθιστες δυνάμεις τους.
Από το πρωτότυπο cast επιστρέφουν οι Jack Coleman, Masi Oka και Jimmy Jean-Louis. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Pruitt Taylor Vince, Robbie Kay, Ryan Guzman, Rya Kihlsedt, Gatlin Green, Henry Zebrowski, Francesca Eastwood, Eve Harlow και Judi Shekoni.

H νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου, στο NBS.

Quantico

Το Quantico είναι το μέρος που το FBI εκπαιδεύει τους πολύτιμους υπαλλήλους του. Όμως στην τάξη των νεοσύλλεκτων, ανάμεσα στους καλύτερους και εξυπνότερους βρίσκεται ένας ύποπτος για τρομοκρατική επίθεση. Μια επίθεση μεγαλύτερη από την 11 Σεπτεμβρίου.
Πρωταγωνιστούν οι: Priyanka Chopra, Dougray Scott, Jake McLaugthlin, Yasmine Al Massri, Johanna Braddy, Tate Ellington, και Graham Rogers.

H νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου, στο ABC.

entertainment.in.gr