Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι 5 συν 1 συναυλίες που επιλέγουμε για το τετραήμερο

Οι 5 συν 1 συναυλίες που επιλέγουμε για το τετραήμερο

Τζωρτζίνα Ντούτση Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σεπτέμβριος είναι πλούσιος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, δρώμενα και φυσικά συναυλίες. Πλήθος καλλιτεχνών τερματίζουν τις καλοκαιρινές του περιοδείες, επιστρέφοντας στην Αθήνα και πραγματοποιώντας μεγάλες συναυλίες σε υπαίθριες σκηνές και θέατρα που με σύμμαχο τον καλοκαιρινό –ακόμα- καιρό προσελκύουν πλήθος κόσμου. Στο ρεπορτάζ που διαβάζετε θα προσπαθήσουμε να […]

Τζωρτζίνα Ντούτση

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σεπτέμβριος είναι πλούσιος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, δρώμενα και φυσικά συναυλίες.

Πλήθος καλλιτεχνών τερματίζουν τις καλοκαιρινές του περιοδείες, επιστρέφοντας στην Αθήνα και πραγματοποιώντας μεγάλες συναυλίες σε υπαίθριες σκηνές και θέατρα που με σύμμαχο τον καλοκαιρινό –ακόμα- καιρό προσελκύουν πλήθος κόσμου.

Στο ρεπορτάζ που διαβάζετε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια επιλογή από τις δεκάδες ενδιαφέρουσες συναυλίες που συμβαίνουν απ’ άκρη σ’ άκρη της Αθήνας και τις οποίες αξίζει να παρακολουθήσετε.

Η πολυπόθητη Παρασκευή 11/9, εκτός από την καινούρια σχολική χρονιά φέρνει τη Δήμητρα Γαλάνη στον Κήπο του Μεγάρου για να μας τραγουδήσει «Αλλιώς». Στη μοναδική αυτή συναυλία θα τη δούμε για πρώτη φορά επί σκηνής με μια άλλη μοναδική φωνή του ελληνικού τραγουδιού, αυτής της Γιώτας Νέγκα.

Για το Σαββατόβραδο 12/9 σας προτείνουμε τη μοναδική συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στην πλατεία Ιμίων στη Βούλα, με ελεύθερη είσοδο. Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του τριημέρου «Η Μικρά Ασία της Καρδιάς μας» του Δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης. Μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα θα ακούσετε τη Ζωή Παπαδοπούλου, ενώ θα δείτε και τον ηθοποιό Γρηγόρη Βαλτινό σε ρόλο αφηγητή.

Το συναυλιακό μενού της Κυριακής 13/9 έχει Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά σε τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, καθώς και επιλογές από την ελληνική και ξένη μουσική, αλλά και Κώστα Λειβαδά παρέα με Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου και Βίκυ Καρατζόγλου, σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο και για καλό σκοπό στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι. Το κοινό αντί εισιτήριου παρακαλείται να συνδράμει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου με τρόφιμα.

Και φτάνουμε στη Δευτέρα 14/9 και την έναρξη ακόμη μιας πλούσια –μουσικά- εβδομάδας. Τόπος του πρώτου μουσικού ραντεβού μας ορίζεται η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων όπου ο δημοφιλής κρητικός ερμηνευτής, Γιάννης Χαρούλης, έχοντας το λαούτο του ανά χείρας, θα δώσει την πρώτη –sold out- συναυλία του εκεί. Θα ακολουθήσουν άλλες δυο στις 15 και 16/9. Παράλληλα, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα-Σπείρα θα βρεθούν στο Βεάκειο με αγαπημένα τραγούδια του δημιουργού και κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο «Η λειτουργία των πόλεων».

entertainment.in.gr

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νετανιάχου: Η δολοφονία Νασράλα αλλάζει τις ισορροπίες - Δεν υπάρχει μέρος που να μη φτάνει το χέρι του Ισραήλ

Ως απαραίτητο βήμα για να υλοποιηθούν οι στόχοι του Ισραήλ περιέγραψε ο Νετανιάχου τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024