Για δυο ημέρες, Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, η Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο θα φιλοξενήσει το μεγάλο, ανοικτό Φεστιβάλ που διοργανώνει ο ΟΚΑΝΑ.

Με στόχο να χτυπήσει το «μύθο» των ουσιών, τον κοινωνικό στιγματισμό, τα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις, τις φοβικές στάσεις και συμπεριφορές το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει δράσεις ενημερωτικού, αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΟΚΑΝΑ, «Εθισμένοι στη ζωή» και μιας σειράς ενημερωτικών δράσεων σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Η διήμερη αυτή εκδήλωση επιθυμεί να μεταδώσει μηνύματα αισιοδοξίας, δημιουργίας, δύναμης, ελευθερίας, χαράς, και να παρακινήσει το κοινό να ακούσει, να μάθει, να συμμετάσχει και να πράξει.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα ξεκινήσουν από τις από τις 11 το πρωί, ενώ οι συναυλίες από τις 6.30 το απόγευμα.

Επιγραμματικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Παρασκευή 25/9
DJ Festival

Σάββατο 26/9
Συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών, αλλά και νεανικών μουσικών συγκροτημάτων (Ελένη Τσαλιγοπούλου, Koza Mostra, Gadjo Dilo, Wedding Singers, Gautier)

Και τις δυο ημέρες
-Ενημερωτικά περίπτερα συνεργαζόμενων φορέων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων
-Θεατρικά δρώμενα
-Βιωματικά εργαστήρια και δραστηριότητες δημιουργικής ενασχόλησης, εμπνευσμένα από τα εργαστήρια φορέων απεξάρτησης και τους συμμετέχοντες στα προγράμματα

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου. (Είσοδος ελεύθερη)

entertainment.in.gr