Ιστορίες αστυνομικής τρέλας με πρωταγωνιστές δύο ερευνητές με τίτλο «Oι Ασφαιροι» αλλά και ένα γκέι ζευγάρι στο «Μη με σκας» είναι οι δύο κωμωδίες που σύντομα αναμένουμε στις οθόνες μας από τον Αlpha. Επίσης τα επιτυχημένα, παλαιότερα σίριαλ «Μπρούσκο», το «Σόι σου», «Ταμάμ» και «Οι συμμαθητές»… θα συνεχιστούν και τη νέα σεζόν με φρέσκα επεισόδια. Όσο για το αγαπημένο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που φέτος διανύει τον τρίτο κύκλο του, θα γίνουν αντικαταστάσεις.

O Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης το φετινό χειμώνα θα ενώσουν τις δυνάμεις και μας υπόσχονται ένα αχτύπητο «γκέι» ζευγάρι στο νέο σίριαλ που ετοιμάζει ο Alpha με τίτλο «Μη με σκας». Μαζί τους στο ρόλο του πατέρα του ενός εκ των δύο ο Ηλίας Λογοθέτης.
Nα υπενθυμίσουμε ότι η μεγάλη αναγνώριση του Γιάννη Μπέζου ήρθε μέσα από τη σειρά «Οι απαράδεκτοι» στην οποία υποδυόταν έναν γκρινιάρη γκέι καταφέρνοντας να δώσει μια σπιρτόζα για την εποχή ερμηνεία.
Το σενάριο της νέας σειράς υπογράφει ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, ενώ τη σκηνοθεσία ο Κώστας Βαρελίδης.

Ιστορίες αστυνομικής τρέλας με πρωταγωνιστές δύο ιδιόμορφους ερευνητές θα δούμε στη νέα κωμική σειρά επίσης του Alpha Οι «Ασφαιροι». Τα όπλα τους μπορεί να είναι… άσφαιρα, αλλά το χιούμορ τους «χτυπά» κατευθείαν στον στόχο. Ο Άγης Λίτσης (Ζήσης Ρούμπος) και ο Θανάσης Φούγκας (Γιώργος Αγγελόπουλος) έχουν ως αποστολή να καθαρίσουν τους δρόμους της Αθήνας από το έγκλημα αλλά δυστυχώς είναι τελείως ανίκανοι.
Συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον στην καταστροφή και τον πανικό που προκαλούν, μπλέκουν άθελά τους στις πιο ακραίες καταστάσεις.
Συμμετέχουν: Ζώγια Σεβαστιανού, Βασίλης Γιακουμάρος, Αργύρης Γκαγκάνης, Εύη Δόβελου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Κρήτος, Ίριδα Μάρα, Νίκος Παντελίδης, Άγγελος Πούλης, Δώρα Σαμψώνα.

Τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ένα από τα τρία επιτυχημένα ζευγάρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» -που έρχεται με νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στον ALPHA- θα διαδεχθούν μετά το Δεκέμβριο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με σύντροφο –ακούγεται- την Αθηνά Οικονομάκου ή τη Γιούλικα Σκαφιδά.
Επίσης το «Σόι σου» έρχεται για 2η σεζόν από την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου με τους απρόβλεπτους, ανατρεπτικούς, Τριανταφυλλαίους και Χαμπέους.

Η βρετανική σειρά «The worst week of my life» (Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου) είναι στα σκαριά και θα βγει στον αέρα από τον Οκτώβριο στο MEGA.
Επίσης τo δημοφιλές σίριαλ «Κάτω παρτάλι» του Λευτέρη Παπαπέτρου θα συνεχιστεί και ήδη γράφονται τα νέα πρώτα επεισόδια.

Το «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1, με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, συνεχίζει με νέο κύκλο επεισοδίων και μετακομίζει από την απογευματινή ζώνη στην prime time και με τρία νέα πρόσωπα: την Κοραλία Καράντη που έχουμε να τη δούμε από τον «Έρωτα», την Ειρήνη Μπαλτά και τον Μάνο Γαβρά.
Στο ίδιο κανάλι η κωμική σειρά «Οι συμμαθητές» θα διανύσουν τον δεύτερο κύκλο τους, με νέες ιστορίες και τέσσερις νέους χαρακτήρες.
Επίσης σταθερή αξία παραμένει το «Ταμάμ» με δεύτερο νέο κύκλο και 23 επεισόδια αλλά και δύο νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τον Κώστα Σπυρόπουλο και την Νεφέλη Κουρή που θα κάνουν άνω κάτω τη ζωή του Μετίν (Μανώλης Μαυροματάκης) και της Μυρτώς (Μαρία Λεκάκη).

Το Star ακούστηκε ότι θα μεταφέρει στα ελληνικά την οικογενειακή καναδέζικη κωμωδία «Our crazy family» (Η τρελή οικογένειά μας). Πρόκειται για μια πρωτότυπη σειρά γύρω από την οικογενειακή ζωή. Ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ελληνικός τίτλος.
Επίσης πρόσφατα έκανε πρεμιέρα, στην απογευματινή ζώνη, η καθημερινή δραματική σειρά «9 μήνες» που υπογράφει η Άννα Αδριανού.

Μαρία Παπουτσή

entertainment.in.gr