Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για το live του Κωνσταντίνου Βήτα

Κερδίστε προσκλήσεις για το live του Κωνσταντίνου Βήτα

Ο Κωνσταντίνος Βήτα παραμένει για δύο δεκαετίες ο πιο δυνατός εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με ένα φαινομενικό απόρρητο που του προσθέτει μια αύρα μυστηρίου, ενώ η μουσική και η ποίησή του, διακατέχονται ακόμα από έναν έντονο ρεαλισμό και μια απροσδιόριστη υπνωτική διάσταση. Μετά από ένα διάστημα απουσίας από τις μουσικές σκηνές, επιστρέφει στο […]

Ο Κωνσταντίνος Βήτα παραμένει για δύο δεκαετίες ο πιο δυνατός εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με ένα φαινομενικό απόρρητο που του προσθέτει μια αύρα μυστηρίου, ενώ η μουσική και η ποίησή του, διακατέχονται ακόμα από έναν έντονο ρεαλισμό και μια απροσδιόριστη υπνωτική διάσταση.

Μετά από ένα διάστημα απουσίας από τις μουσικές σκηνές, επιστρέφει στο Fuzz για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου.

Εκεί θα παρουσιάσει παλαιότερο αλλά και καινούργιο υλικό από το νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο και το οποίο «ετοιμάζει με ιδιαίτερη χαρά» όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο in.gr.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Βήτα στο Fuzz. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Αναλογικοί ήχοι, ψηφιακές παραμορφώσεις και επαναληπτικοί ρυθμοί οδηγούνται σε μια χαοτική hip hop μουσική. Ο Κωνσταντίνος Βήτα φλερτάρει με την ακουστική folk μιλώντας για την καθημερινότητα γύρω του, ενώ άλλες φορές χάνεται μέσα σε μονολόγους περπατώντας ανάμεσα στις ακρότητες, προγραμματίζοντας τα δικά του σκοτεινά ηλεκτρονικά ηχοτοπία.

«Σε κάποια τραγούδια θυμάμαι τι έχει συμβεί, σε άλλα όχι, κάποιες φορές βλέπω σχήματα και προσπαθώ να ακολουθήσω ένα όραμα, μετά όλα διαλύονται και μένουν σκίτσα, ακόρντα, στίχοι. Όταν γράφω μουσική είναι σαν να βρίσκομαι σε μάχη, πρέπει να έχω συνείδηση του τι κάνω και να βρίσκω χρόνο να ανασυντάσσομαι. Είναι μια δύσκολη συνθήκη η γραφή μουσικής και στίχων. Γνωρίζω φίλους μουσικούς που όταν βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση είναι σαν ζόμπι, δεν κοιμούνται, περπατάνε τις νύχτες, κι εγώ κάπως έτσι».
(Κωνσταντίνος Βήτα, in.gr 04/2014).

Την συναυλία στο Fuzz, θα ανοίξει η Νalyssa Green. Mε τις κιθάρες της, τα ρυθμικά της κουτάκια και το μαγικό theremin.

Info
Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209 και Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος
Τηλέφωνο: 210 3450817
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 – Έναρξη: 21:00
Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 10€ – Ταμείο 12€
Σημεία Προπώλησης: Viva.gr & 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Reload, Media Markt


entertainment.in.gr

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024