Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.

Ο Πάνος Μουζουράκης με την ξεχωριστή σκηνική του παρουσία θα ερμηνεύσει τραγούδια που προέρχονται από την προσωπική του δισκογραφία, από ξένη, αλλά και τη δισκογραφία φίλων του, μέσα από ένα διαδραστικό πρόγραμμα, με μπόλικο χιούμορ, προφορικό λόγο αλλά και προβληματισμούς που βγαίνουν χιουμοριστικά με τη βοήθεια του κειμένου που έχει γράψει η Κάτια Κισσονέγρη.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση την Παρασκευή 1η Απριλίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Ο Πάνος Μουζουράκης σε πρόσφατη συνέντευξη του στο in.gr -με αφορμή το νέο του άλμπουμ- σημείωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο για τα live του στο Σταυρό του Νότου:

«Επιστρέφουμε τον Απρίλιο ξανά στο Σταυρό του Νότου, όπου ουσιαστικά νομίζω θα κάνουμε το ίδιο πρόγραμμα με την προηγούμενη φορά. Από τη μια θέλω να έχει αλλαγές, από την άλλη -επειδή ήταν η πρώτη φορά που ο Τάκης από το Σταυρό του Νότου μού είπε «μην αλλάξεις τίποτα» σκέφτομαι ότι αφού το λέει εκείνος, να μην αλλάξω τίποτα. Δεν θέλω και να μην αλλάζω όμως γιατί δηλώνει και μια στασιμότητα, οπότε κάτι σκέφτομαι να αλλάξω… Πουκάμισο ας πούμε! Θα βγω με το μπλε… το ελεκτρίκ!»

Info
Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109226975
Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί
Έναρξη: 22.30

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη στο in.gr

Παραλειπόμενα…


entertainment.in.gr