Μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν και για τους, το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Μίλτο Πασχαλίδη να ταξιδεύουν μαζί σε όλη την Ελλάδα με διαχρονικά τραγούδια κοινού αισθήματος.

Η καλοκαιρινή τους περιοδεία ξεκίνησε από το θέατρο Πέτρας την Παρασκευή 3 Ιουνίου, ενώ επόμενη στάση τους είναι η Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη. Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις και τα τραγούδια τους έχοντας στο πλευρό τους τη νέα, ταλαντούχα τραγουδοποιό Μιρέλα Πάχου. Eπιμέλεια ορχήστρας: Θύμιος Παπαδόπουλος

Παράλληλα, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και συγκεκριμένα την Τετάρτη 13 Ιουλίου, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφουν στην Αττική και στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά όπου θα τραγουδήσουν για τους σκοπούς της Άκτ-ειν.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Τετάρτης 13 Ιουλίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουλίου και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Ο Θάνος Μικρούτσικος εξηγώντας τη σύμπραξή του αυτή με τον Μίλτο Πασχαλίδη, αναφέρει: «Είναι αγαπημένος μου. Ψυχούλα με μεγάλο ταλέντο. Πρωτογενής φυσιογνωμία της γενιάς του. Απίστευτη αμεσότητα και το πέρασμά του στους ζέοντες νέους, μοναδικό. Δικός μου άνθρωπος».

Ενώ ο Μίλτος Πασχαλίδης από την πλευρά του δηλώνει: «Ο Θάνος, δάσκαλος για την γενιά μου. Πιο νέος απ΄ όλους μας. Όταν παίζει τους 7 Νάνους με απογειώνει. Τον θαυμάζω. Είναι ο μεγάλος μου αδελφός».

Αξίζει να θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή του στο in.gr ο Μίλτος Πασχαλίδης είχε αναφερθεί σε αυτή την καλοκαιρινή συνεργασία με τον Θάνο Μικρούτσικο: «Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε πρόβες με τον Θάνο Μικρούτσικο όπου θα κάνουμε παρέα την καλοκαιρινή μας περιοδεία».

Συντελεστές:
Θύμιος Παπαδόπουλος, πνευστά
Μιρέλα Πάχου, πιάνο, ακορντεόν, τραγούδι
Δημήτρης Σινογιάννης, κιθάρες
Δημήτρης Μουτάφης, μπάσο
Ηλίας Δουμάνης, drums
Πάρις Περυσινάκης, λύρα

Πληροφορίες για τη συναυλία στο Βεάκειο:
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων – Προπώληση: 13 ευρώ – Ταμείο: 15 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: www.viva.gr, 11876 & σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης. Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Πολυτεχνείου 34, ώρες 10:00 – 14:00

To πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας έχει ως εξής:

  • Ιούνιος

3/6 – Πετρούπολη, Θέατρο Πέτρας
10/6 – Θεσσαλονίκη, Μονή Λαζαριστών
11/6 – Καβάλα, Στρατόπεδο Ασημακοπούλου
15/6 – Πάτρα, Παλαιά Σφαγεία

  • Ιούλιος

5/7 – Λάρισα, Κηποθέατρο
7/7 – Λευκωσία, Φεστιβάλ ΕΔΟΝ
9/7 – Αριδαία, Φεστιβάλ Λουτρών Πόζαρ
22/7 – Δίον Πιερίας, Αρχαίο Θέατρο Δίου Φεστιβάλ Ολύμπου
23/7 – Κέρκυρα, Παλαιό Φρούριο
27/7 – Ηράκλειο, Τεχνόπολη
30/7 – Χαλκιδική, Φεστιβάλ Βαρβάρας

  • Αύγουστος

4/8 – Αρχαία Ολυμπία, Θέατρο Φλόκα
5/8 – Τυχερό Έβρου, Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού
12/8 – Γοργόμυλος Πρεβέζης, Φεστιβάλ Γοργομύλου
28/8 – Πρέσπες

  • Σεπτέμβριος

3/9 – Άνδρος, Θέατρο Άνδρου
8/9 – Λευκωσία, Δημοτικό Θέατρο Λακατάμιας
9/9 – Λεμεσός, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

Λίγα λόγια για την Άκτ-ειν
Η ΑΚΤ-ΕΙΝ είναι μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε από έντεκα μέλη τον Δεκέμβριο του 2012. Τα μέλη αυτά, παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα έχουν εμπλακεί σε πολλές εθελοντικές -πολιτιστικές-κοινωνικές-περιβαλλοντικές δράσεις. Όλες αυτές οι δράσεις είχαν και έχουν ένα κοινό: τον άνθρωπο.

Στο καταστατικό της ΑΚΤ-ΕΙΝ αναφέρεται:
«Σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η επιδίωξη του συλλογικού οφέλους και η εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων. Ειδικότερα, σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η προώθηση της ένταξης στην οικονομική και κοινωνική ζωή, και στην απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό και εν γένει η κοινωνική επανένταξη των ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού, και της ενσωμάτωσής τους στην αγορά εργασίας μέσω της δημιουργίας ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων. [Σημ. Στις «Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού» ανήκουν οι ομάδες εκείνες του πληθυσμού που η ένταξή τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή εμποδίζεται από σωματικά και ψυχικά αίτια ή λόγω προηγούμενης παραβατικής συμπεριφοράς και κοινωνικών διακρίσεων. Σε αυτές ανήκουν άτομα με αναπηρίες (σωματικές ή ψυχικές ή νοητικές ή αισθητηριακές), απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί, αποφυλακισμένοι, άνεργοι και άστεγοι]».

entertainment.in.gr