Και δεύτερη μουσική παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου στο θέατρο Πόρτα
...
Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου, που είχε ως αποτέλεσμα την εξάντληση των εισιτηρίων για τη μουσική παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου στο θέατρο Πόρτα, οδήγησε στην προσθήκη ακόμη ενός live, την Τρίτη στις 31 Μαΐου.
Έτσι, οι Τρίτες Παράλληλες κλείνουν τη σεζόν για το Πόρτα, με δυο ξεχωριστές συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου με τον τίτλο Κιβωτός.
Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ανασυνθέτει την πορεία του καραβιού που λέγεται Ελλάδα, μέσα από τον πλούτο της μουσικής Ιστορίας της, εστιάζοντας στην αρχετυπική – σχεδόν θρησκευτική – συγκίνηση της ρίζας κι ο Άγγελος Τριανταφύλλου συνοδεύει στο πιάνο, μεταγράφοντας με απλότητα και σεβασμό.
«Κιβωτός- Ένα καράβι που λέγεται Ελλάδα. Είναι το τέλος του κόσμου. Έχουν απομείνει μια θάλασσα τραγούδια, ένα πιάνο και μια φωνή για να σωθεί μια μικρή ιδέα από ό,τι ελληνικό τραγουδήθηκε, αγαπήθηκε και σημάδεψε τη λαϊκή συνείδηση μιας χώρας μέσα στα χρόνια».
Στο τραγούδι, η Νατάσσα Μποφίλιου, μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, κλείνει το πρόγραμμα των φετινών Τρίτων Παράλληλων στο θέατρο Πόρτα, σε ένα ιδιαίτερα σπάνιο κι απρόβλεπτο ακουστικό ρεσιτάλ αφιερωμένο στο ελληνικό τραγούδι όπως αυτό καταγράφηκε και διαμόρφωσε τη συλλογική συγκίνηση των Ελλήνων.
Τις Τρίτες 24 και 31 Μαΐου στις 9.15 το βράδυ, η Νατάσσα Μποφίλιου θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Πόρτα για να ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια της χαράς και του θρήνου, νανουρίσματα και λαϊκές προσευχές ανοίγοντας διάλογο με εμβληματικές δημιουργίες των μεγαλύτερων δημιουργών της νεότερης ελληνικής μουσικής: από τους μεγάλους του ρεμπέτικου και του ελαφρού τραγουδιού μέχρι τους σπουδαίους συνθέτες του 20ου αιώνα και τους σύγχρονους μας τραγουδοποιούς κι ερμηνευτές.
Συντελεστές
Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ερμηνεία: Νατάσσα Μποφίλιου
Πιάνο: Άγγελος Τριανταφύλλου
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
8 ευρώ-ανέργων, ΑΜΕΑ, ομαδικό (άνω των 10 ατόμων)
entertainment.in.gr
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442