Τέλος στις φήμες για ψηφιακή αναδημιουργία της ερμηνείας της Κάρι Φίσερ ως Λέια στα επόμενα επεισόδια Star Wars, έβαλε η LucasFilm.

«Δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε φήμες που προέρχονται από τους θαυμαστές ή από τον Τύπο, αλλά υπάρχει μία φήμη που κυκλοφορεί και στην οποία θα θέλαμε να αναφερθούμε. Θέλουμε να καθησυχάσουμε τους θαυμαστές μας ότι η Lucasfilm δεν έχει σχέδια να δημιουργήσει ψηφιακά την ερμηνεία της Κάρι Φίσερ ως πριγκίπισσα ή στρατηγό Λέια Οργκάνα» αναφέρει ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα starwars.com.

«Η Κάρι Φίσερ ήταν, είναι και θα είναι για πάντα τμήμα της οικογένειας της Lucasfilm. Ήταν η πριγκίπισσά μας, η στρατηγός μας και -ακόμα πιο σημαντικό- φίλη μας. Μάς πονάει ακόμα η απώλειά της. Τιμούμε τη μνήμη της και την κληρονομιά της ως πριγκίπισσα Λέια και θα προσπαθούμε πάντα να τιμήσουμε όλα όσα έδωσε στο Star Wars» σημειώνει η ανακοίνωση.

Στην ταινία Rogue One υπήρξε ψηφιακή αναδημιουργία της Λέια -αλλά και της ερμηνείας του Πίτερ Κάσινγκ-, μια απόφαση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ